Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.211
Што ви е на вас бе, што кога ја имаа топката? Направија ли нешто конкретно, не? Значи по 120ти пат, тоа е тактиката на Мурињо, не ми е јасно што не ви е јасно стварно. Челзи и Интер ја елиминираа Барса со 8% посед на топка, голем кур ако не испаднале од 16никот пошто така им кажал тренерот да играат.

Ме интересираат изјавите на Мурињо и Гвардиола, јас си стојам на моето дека и перформансот на Сити беше просечен.
Samo sto koga trebase Inter ja dobi Barsa vo Milano so dva gola razlika, pa posle si branese rezultat vo Barselona, a sega trite boda ocajno mu trebaa na Murdzo a on parkirase avtobusi. Mada jas ne go krivam previse za denes, silinata na timot valjda e taa, ako izlezese preotvoreno ke primese deset gola i ke go jadese za site pari.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Иначе второ полувреме Јунјатед го почна многу подобро и Лукаку успеа да ја посере баш кога требаше да го зголемуваат притисокот. Штета, и за мечот и за првенстовото, но тоа е.[DOUBLEPOST=1512931365][/DOUBLEPOST]
Нервозен си, нормално е тоа, ама совет, изгаси интернет, олади ја главата малце и дојди да напишеш мислење тука. Се надевам дека тогаш реално ќе го процениш натпреварот кој се одигра, оној истиот каде што Јунајтед се до голот кој дојде по грешка на Сити немаше шутнато.
Немаше шутнато оти немаше примено гол. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Што ви е на вас бе, што кога ја имаа топката? Направија ли нешто конкретно, не? Значи по 120ти пат, тоа е тактиката на Мурињо, не ми е јасно што не ви е јасно стварно. Челзи и Интер ја елиминираа Барса со 8% посед на топка, голем кур ако не испаднале од 16никот пошто така им кажал тренерот да играат.

Ме интересираат изјавите на Мурињо и Гвардиола, јас си стојам на моето дека и перформансот на Сити беше просечен.
Епа нека си ја пикни в газ тактиката со 8% посед, го јаде немиен и беше тотално надигран на ОТ. Ако не си ја гледал утакмицата види ја статистиката од Пеџа, а ако си ја гледал и тврдиш дека Јунајтед не заслужил да загуби, тогаш немаш ни 5% фудбалско знаење. Само колку да се лупни нешто.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Праиме де, пак истото прашање што ве прашав со Арсенал и буквално НИЕДЕН одговор немаше. Кажи ми некоја шанса што ја направи Сити во текот на целиот меч? И двата гола по асистенција на Лукаку, голот на Јунајтед исто на среќа.

И да, @Донев гарантирам дека со Погба ќе бевме 3 пати подобри. Ваљда увиде како си подаваа Линделоф, Валенсија и Смолинг во одбрана без никаква идеја, пошто немаше кој да изнесе топка од нашата половина.
Чемпионс брат, преспиј и утре пиши. Којзнае кој утакмици ги имаш гледано ти, посебно оваа со Арсенал....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Иначе второ полувреме Јунјатед го почна многу подобро и Лукаку успеа да ја посере баш кога требаше да го зголемуваат притисокот. Штета, и за мечот и за првенстовото, но тоа е.[DOUBLEPOST=1512931365][/DOUBLEPOST]
Вистина, како играа второ полувреме, едно време помислив ова е Јунајтед од 2000/01 со Кол и Јорк во нападот. :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Можда Сити доби незаслужено 2-3 утакмици последниве месец дена, ама оваа беше најнезаслужена до сега. Буквално во ништо не беа подобри, Лукаку МОТМ. Штета за првенството, се надевам лесно ќе поминеме утре во ждребот за ЛШ, па со сите сили таму.
Блиску си да ја добиеш наградата за еден од најсубјективните на форумов :D

Ама не се секирај за Тотенхем уште малку ќе почекаме да си ја покажат класата :masa:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.789
А што беше поентата? 0-0 да заврши? Пак разликата ќе беше 8 и ќе се жалеше после секоја победа на Сити како ја уништуваат лигата. :D

Пеп најконкурентната лига полесно од Бундес со Баерн ќе ја освои.

15-1-0 - 10 декември.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
:facepalm::facepalm:

Значи до автоголот на Лукаку Јунајтед беше дури и подобар противникот од Сити на стартот на второто полувреме. Седнете изгледајте реприза вечер, па ќе правиме муабет пак. Најголема иронија од се, Сити даде 2 гола од прекин, од тоа што се најлоши. :icon_lol::icon_lol:[DOUBLEPOST=1512931663][/DOUBLEPOST]
А што беше поентата? 0-0 да заврши? Пак разликата ќе беше 8 и ќе се жалеше после секоја победа на Сити како ја уништуваат лигата. :D
Затоа јас го пцуев Мурињо на полувремето. :D

Е да, чист пенал над Херера, но што е тука е.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Дека поклон 2 гола им дадовме, си стои. Дека не заслуживме нешто повеќе, и тоа си стои.

Го немаше атомскиот фудбал на Пеп, ама на крајот, бодовите се бројат.
Кратко, а толку добро објаснато.

Криво ми е што загубивме од денешното издание на Сити затоа што со тоа што го одиграа денес ако игравме малку похрабро од самиот старт немаше да биде ваков исходот. Се виде дека се ранливи и дека треба многу мала ситница за да не се толку добро балансиран тим како што изгледаат и да почнат да паничат и да го јадат.

Како и да е, на крајот се гледа резултатот и поразов според мене оди на сметка на Мурињо затоа што да беше малку похрабар можеше да го добие мечов.

Сити е скоро со 1 нога шампион ако не се случи некое чудо до крајот на сезонава.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Лукаку ај што поклони два гола и промаши зицер кога беше најпотребно, абе еден воздушен дуел не зеде, го играа како мало дете. Најмизерна утакмица од него досега е изиграна.
Не да речам али го гледам дека и килажа има фрлено!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Блиску си да ја добиеш наградата за еден од најсубјективните на форумов :D

Ама не се секирај за Тотенхем уште малку ќе почекаме да си ја покажат класата :masa:
Па 16 поени во група со Реал Мадрид, не сум баш сигурен дека не е покажување на класата. Ама еве, ќе се паднат сега со Јуве во 1/8 финале, па лично ќе се увериш. :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Само да пишам ваљда нешто небитно ама според мене Ловрен напраи чист пенал. Мислам, добро, не 100% пенал, не му откорна зглоб со ѓон ама пак, имбецилот го бутна со две раце играчот што ја градеше топката која одеше во гол-аут.

ИМБЕЦИЛ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom