Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
Иначе второ полувреме Јунјатед го почна многу подобро и Лукаку успеа да ја посере баш кога требаше да го зголемуваат притисокот. Штета, и за мечот и за првенстовото, но тоа е.[DOUBLEPOST=1512931365][/DOUBLEPOST]
Немаше шутнато оти немаше примено гол. :D
Нема везе, те разбирам. Само што имаш многу погрешна перцепција за фудбалот. Ти викаш дека Сити не заслужил да победи зашто немал 100% шанси. Баш напротив, Сити заслужи да победи. Ја држеше топката, играше и имаше контрола врз натпреварот. Створија две шанси, кои беа по грешка на одбраната на Јунајтед, си ги искористија и победија сосема заслужено. Тоа е фудбалот.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.710
Лукаку ај што поклони два гола и промаши зицер кога беше најпотребно, абе еден воздушен дуел не зеде, го играа како мало дете. Најмизерна утакмица од него досега е изиграна.
Не да речам али го гледам дека и килажа има фрлено!
тој против Аспиликуета не доби воздушен дуел, денес ќе добиел :) :) и тие шо ги "доби" исто како да не ги доби :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.811
Чекајте море луѓе, може ќе фати клетвата на Погба, ќе се повредат 3-4 клучни играчи на Сити, па ќе се намали разликата на 2-3 бода.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:facepalm::facepalm:

Значи до автоголот на Лукаку Јунајтед беше дури и подобар противникот од Сити на стартот на второто полувреме. Седнете изгледајте реприза вечер, па ќе правиме муабет пак. Најголема иронија од се, Сити даде 2 гола од прекин, од тоа што се најлоши. :icon_lol::icon_lol:[DOUBLEPOST=1512931663][/DOUBLEPOST]
Затоа јас го пцуев Мурињо на полувремето. :D

Е да, чист пенал над Херера, но што е тука е.
Арен си бе ти? Добро бе, има малку објективност во тебе? Се читаш шо пишуваш? Овој пост и оној со тоа дека Сити не заслужи да победи ти го коси постот од пред неколку години со дербито со Челзи, кое Донев пред неколку дена го постираше.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Манчестер Јунајтед-1 3.10 коеф..можи и 0-2 гола
Вистинската причина зашто мечот заврши вака. Не беше ниту до рутинската безмадеста поставеност на Д Чоузен Уан, ниту заради МВП партијата на Лукаку кој премногу сериозно сфатил дека треба да е најактивен во шеснаесетник.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
:facepalm::facepalm:

Значи до автоголот на Лукаку Јунајтед беше дури и подобар противникот од Сити на стартот на второто полувреме. Седнете изгледајте реприза вечер, па ќе правиме муабет пак. Најголема иронија од се, Сити даде 2 гола од прекин, од тоа што се најлоши. :icon_lol::icon_lol:[DOUBLEPOST=1512931663][/DOUBLEPOST]
Затоа јас го пцуев Мурињо на полувремето. :D

Е да, чист пенал над Херера, но што е тука е.
Сместа да те запослат у Скај Спорт со Невил и Карагер да држиш експертизи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.561
Само да пишам ваљда нешто небитно ама според мене Ловрен напраи чист пенал. Мислам, добро, не 100% пенал, не му откорна зглоб со ѓон ама пак, имбецилот го бутна со две раце играчот што ја градеше топката која одеше во гол-аут.

ИМБЕЦИЛ!
Не кажа ништо ново :D, Клоп е тежок садист...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Нема везе, те разбирам. Само што имаш многу погрешна перцепција за фудбалот. Ти викаш дека Сити не заслужил да победи зашто немал 100% шанси. Баш напротив, Сити заслужи да победи. Ја држеше топката, играше и имаше контрола врз натпреварот. Створија две шанси, кои беа по грешка на одбраната на Јунајтед, си ги искористија и победија сосема заслужено. Тоа е фудбалот.
Ама на Сити им беше оставена топката. :D Муабетот ми е дека перформансот им беше далеку од тоа што знаат да изиграат. Де Брујне беше просечен, Стерлинг, Сане и Хесус беа тотално исклучени. Јунајтед изигра пичкарско прво полувреме, пред се поради пристапот на Мурињо и за тоа се сложувам дека заслужи да ги испушти курот. НО, Сити не заслужи да победи. :D

Кажав, нашите сега до Февруари нека гледат да освојат што е можно повеќе поени за да си осгиурат место во топ 4. (што мислам дека сигурно ќе се случи) И после ол ин на ЛШ. Премиер Лигата е завршена на 10ти Декември, втора сезона по ред. Јебига.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За мене не беше пенал. Со грб свртен од гол, ептен минимален контакт од Ловрен (нормално, Ловрен е идиот и немаше потреба воопшто ни да се доближува до него) и Калверт-Луин го искористи контактот и проба да изнуди пенал на кој Посон наседна.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
За мене не беше пенал. Со грб свртен од гол, ептен минимален контакт од Ловрен (нормално, Ловрен е идиот и немаше потреба воопшто ни да се доближува до него) и Калверт-Луин го искористи контактот и проба да изнуди пенал на кој Посон наседна.
Буквално истото мислење го имам од збор до збор.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Еве колку си објективен :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само да пишам ваљда нешто небитно ама според мене Ловрен напраи чист пенал. Мислам, добро, не 100% пенал, не му откорна зглоб со ѓон ама пак, имбецилот го бутна со две раце играчот што ја градеше топката која одеше во гол-аут.

ИМБЕЦИЛ!
Исто како за Ерера што зборам јас дека треба за карањено како тетка на секоја утакмица да добие суспензија, така и за пеналов. Да бев јас судија чисто за глупоќа ќе им ги судев ваквите ама затоа и не сум :icon_mrgr:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Еве колку си објективен :pos:
Абе Хјуит, го виде ти пеналот или на работа беше? Моето мислење ептен држи вода оти контактот е ептен минимален и пеналот е мек во најмала рака. Прочитај си ги мислењата шо ги пиша погоре и пеналот на Ерера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom