Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:pos::pos: Леле бе, сезоната заврши уште го бараат Погба. :D
Иначе @ManUtdChampions , се заебаваш ти? Точно е дека Сити немаше еден куп 100% шанси, ама и те како беше подобар противник и сосем заслужено го доби мечов. Ајде кажи ми со шо Јунајтед заслужи да не го загуби натпреваров?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
И да, @Донев гарантирам дека со Погба ќе бевме 3 пати подобри. Ваљда увиде како си подаваа Линделоф, Валенсија и Смолинг во одбрана без никаква идеја, пошто немаше кој да изнесе топка од нашата половина.
Дали Мурињо со различен пристап ќе излезеше? Дали за прв пат во својата кариера ќе го нападнеше противникот, наместо да се брани и да чека контри? Не? Ок.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можда Сити доби незаслужено 2-3 утакмици последниве месец дена, ама оваа беше најнезаслужена до сега. Буквално во ништо не беа подобри.
Дечко, само у офсајди и фаули бевте боље од Сити :D
upload_2017-12-10_19-35-35.png

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ova deep defending site vo 16nik e katastrofalba zamisla, abe west ham bea daleku poorganizirani poslednive 2 utakmici vo odbranata nego united.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.710
Против Арсенал игравте со Погба. Офанзивно играше Јунајтед или исто ко и сега?
И не ми го спомнувајте резултатот затоа што муабетот беше дека различен ќе бил пристапот со Погба. Играле затворено затоа што го нема него.

Со Погба ќе напаѓале исто како Сити. Видовме :icon_lol:

Така ќе си игра Мурињо и со Меси и Роналдо во тим. Не е до Погба.
ако прочита воопшто шо напишав ваљда немаше да ме цитираш и мене или ваљда во секој пост шо е спомнат Погба мора да цитираш...

иначе според мене сити без пораз ќе издоминираат оваа сезона... преку 100 бода ќе одат гарант... преубав фудбал играат силва, де бруин и сане... смрдениот Стерлинг им квари просек... и верувам дека тој ќе е првиот шо ќе излета од оваа постава на Сити во јануари/летово ако донесат уше некое крило.. плус Пеп коа ќе го додадеш на овие играчи добиваш доминација ала Барселона...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не може да бараш победа на онакво и тимско и индивидуално незнаење, исто како што Арсенал беше победен прошли викенд, така и ние. Со мала разлика што тие барем имаа удари на гол.

П.С. Прстите ќе ми паднат што го пишам ова ама не смееше Лингард да излезе. Лисицата месецов игра како да е на стероиди.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Иначе @ManUtdChampions , се заебаваш ти? Точно е дека Сити немаше еден куп 100% шанси, ама и те како беше подобар противник и сосем заслужено го доби мечов. Ајде кажи ми со шо Јунајтед заслужи да не го загуби натпреваров?
Прошлата не беше уигран, оваа повреден/ суспендиран, али затоа следната батице конечно ќе ги оправда тие 100 милиона.;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.217
Можда Сити доби незаслужено 2-3 утакмици последниве месец дена, ама оваа беше најнезаслужена до сега. Буквално во ништо не беа подобри, Лукаку МОТМ. Штета за првенството, се надевам лесно ќе поминеме утре во ждребот за ЛШ, па со сите сили таму.
Boro brat mozocen udar da ne dozivea?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
коа ке извадеше Мурињо офанзивец за да влезе дефанзивец пет дена го потите, сеа нешо штама, генијалец у повести

Sent from my iPhone using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Ne naprai nikakva shansa City, osven sho prvo poluvreme topka ne mozevte da prenesete preku pola igralishte.
Што ви е на вас бе, што кога ја имаа топката? Направија ли нешто конкретно, не? Значи по 120ти пат, тоа е тактиката на Мурињо, не ми е јасно што не ви е јасно стварно. Челзи и Интер ја елиминираа Барса со 8% посед на топка, голем кур ако не испаднале од 16никот пошто така им кажал тренерот да играат.

Ме интересираат изјавите на Мурињо и Гвардиола, јас си стојам на моето дека и перформансот на Сити беше просечен.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Што ви е на вас бе, што кога ја имаа топката? Направија ли нешто конкретно, не? Значи по 120ти пат, тоа е тактиката на Мурињо, не ми е јасно што не ви е јасно стварно. Челзи и Интер ја елиминираа Барса со 8% посед на топка, голем кур ако не испаднале од 16никот пошто така им кажал тренерот да играат.

Ме интересираат изјавите на Мурињо и Гвардиола, јас си стојам на моето дека и перформансот на Сити беше просечен.
Да ја имаше топката Јунајтед сигурно ќе победеше. Кога ќе игра Јунајтед треба две топки да има на терен.:(

O

ob1

Гостин
Праиме де, пак истото прашање што ве прашав со Арсенал и буквално НИЕДЕН одговор немаше. Кажи ми некоја шанса што ја направи Сити во текот на целиот меч? И двата гола по асистенција на Лукаку, голот на Јунајтед исто на среќа.

И да, @Донев гарантирам дека со Погба ќе бевме 3 пати подобри. Ваљда увиде како си подаваа Линделоф, Валенсија и Смолинг во одбрана без никаква идеја, пошто немаше кој да изнесе топка од нашата половина.
Нервозен си, нормално е тоа, ама совет, изгаси интернет, олади ја главата малце и дојди да напишеш мислење тука. Се надевам дека тогаш реално ќе го процениш натпреварот кој се одигра, оној истиот каде што Јунајтед се до голот кој дојде по грешка на Сити немаше шутнато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom