Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од дамна не сум постирал табела

Листа на стрелци:

1. Агуеро (Сити) Лукаку (Јунајтед) Мората (Челзи) - 6
2. Сите останати

Вака од првиве 6 кола, иако е ептен рано богами, би се осмелил да кажам дека очекувањата се исполнети од екипиве и сите играат како и што очекувавме и топ 3 сигурно би биле Сити,Јунајтед и Челзи. За четвртото место би имало битка ама мислам Тотенхем ќе завршат пред Ливерпул.
До душа покољов тука треба да дојде негде Март кога најверојатно и Сити и Јунајтед и Челзи ќе играат ЛШ, па ќе видиме кој има најголем капацитет за Среда-Недела тип на играње (фор д рекорд, постои опција Челзи во рок од седум дена да игра со Сити, 1/8 финале ЛШ и Јунајтед...дефинитивно најлош распоред има сезонава така да..не би се бунел и за трето место секако не очекувам јас титула сега за сега)

Богами биткава за најдобар стрелец исто ќе се решава во последно коло, мислам сега за сега повозбудливо ми е ова него ли биткава за прво место пошто секако до 10то+ коло позицииве на табелава не се нешто пресигурни (тешко Вотфорд да биде 6ти на крај на пример..)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Од дамна не сум постирал табела

Листа на стрелци:

1. Агуеро (Сити) Лукаку (Јунајтед) Мората (Челзи) - 6
2. Сите останати

Вака од првиве 6 кола, иако е ептен рано богами, би се осмелил да кажам дека очекувањата се исполнети од екипиве и сите играат како и што очекувавме и топ 3 сигурно би биле Сити,Јунајтед и Челзи. За четвртото место би имало битка ама мислам Тотенхем ќе завршат пред Ливерпул.
До душа покољов тука треба да дојде негде Март кога најверојатно и Сити и Јунајтед и Челзи ќе играат ЛШ, па ќе видиме кој има најголем капацитет за Среда-Недела тип на играње (фор д рекорд, постои опција Челзи во рок од седум дена да игра со Сити, 1/8 финале ЛШ и Јунајтед...дефинитивно најлош распоред има сезонава така да..не би се бунел и за трето место секако не очекувам јас титула сега за сега)

Богами биткава за најдобар стрелец исто ќе се решава во последно коло, мислам сега за сега повозбудливо ми е ова него ли биткава за прво место пошто секако до 10то+ коло позицииве на табелава не се нешто пресигурни (тешко Вотфорд да биде 6ти на крај на пример..)
Од овие сите истанати Кејн ќе земи за најдобар стрелец 3та година со ред......

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
До душа покољов тука треба да дојде негде Март кога најверојатно и Сити и Јунајтед и Челзи ќе играат ЛШ, па ќе видиме кој има најголем капацитет за Среда-Недела тип на играње
Само тие три? :anco::anco::anco:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.773
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.773
Абе, не ве прашав деновиве дека не беше тоа муабетот, ама кој ви го измисли ова? :icon_lol:
тебе те дупеа со тоа, уствари изгледа повеќемина сте шо викале дека ке бил новиот Дрогба бла бла
тогаш кога свршувавте на него беа времиња сеа веќе е коњ и небитен штом игра за Јунајтед

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.773
за него кој ке ти каже, после таква повреда и на тие год дали ке врати форма
него Лаказет никој не го еспа тука а баш добро се покажа
може да беше у подобра екипа ке беше подобар од останативе

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
тебе те дупеа со тоа, уствари изгледа повеќемина сте шо викале дека ке бил новиот Дрогба бла бла
тогаш кога свршувавте на него беа времиња сеа веќе е коњ и небитен штом игра за Јунајтед

Многу сте ми слатки со приказните што си ги смислувате за полесен да ви е животот :love:

Мурџо и Дрогбињо - најбедните ствари што излегле од фан базата на Јунајтед на форумов. Тука негде со кутрињо, ама тоа индивидуален обид беше.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Лаказет, кога ќе ми текне во каков раштиман оркестар од тим игра, сосем солидно си тера.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лаказет, кога ќе ми текне во каков раштиман оркестар од тим игра, сосем солидно си тера.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Доста бе, остави ги нека се тегават за Мората и Лукаку :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom