Лаказет е солиден засега ама ништо посебно исто како Арсенал. Ако манит 30 гола сезонава ќе го приметат и ќе ги запалит патиките налетоза него кој ке ти каже, после таква повреда и на тие год дали ке врати форма
него Лаказет никој не го еспа тука а баш добро се покажа
може да беше у подобра екипа ке беше подобар од останативе
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како што го измисливме демантот од страна на Челси за пораката на Коста...Многу сте ми слатки со приказните што си ги смислувате за полесен да ви е животот
Мурџо и Дрогбињо - најбедните ствари што излегле од фан базата на Јунајтед на форумов. Тука негде со кутрињо, ама тоа индивидуален обид беше.
Баш ме интересира дали некогаш ќе сфатиш што беше работатаКако што го измисливме демантот од страна на Челси за пораката на Коста...
Доста ви повторував како на првачиња основни поими.
Баш сега проверив и имам минимум 3-4 пати убаво дискутирано за ситуацијата, се кладам дека бар два се со тебе. Штом уште си тераш по свој филм, не гледам како јас би помогнал со нова дискусија, па затоа нема потреба од истата.
А што е финтата со него, баниран ли е?Барем Лукаку не ја офарба тиквата плава па после да се стриже кец
И ве поздрави ред.девил и ви порачува да не го мешате ако не можете да се разберете![]()
Не е, си зеде одмор од дискусии по соц. мрежи, мислам дека си вози стандард точак со Кајгана бајк кру.А што е финтата со него, баниран ли е?![]()
А што е финтата со него, баниран ли е?![]()
Изгуби трпение...Во ДНА-та на форумов е да се збори двосмислено и да се пецка само а јас се повеќе губам трпение за курташак муабети.