Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ништо вакво неам видено. Баш гледам твитер никој не крека шо Озил е на клупа :D
од оние пациентине што ги снимаат, знам јас дека голем дел никој не се буни. Не може некој да ме разубеди дека за гледаност форсираат :)

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.727
од оние пациентине што ги снимаат, знам јас дека голем дел никој не се буни. Не може некој да ме разубеди дека за гледаност форсираат :)
Ами сеа дебелкото си купи Ролс Ројс од каналов

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Без Озил постабилна ни е средината, кога играат Озил и Ремзи, Џака го оставаат сам цело време, исто и нема кој да прими топка од одбраната за да започнеме напад.[DOUBLEPOST=1506366533][/DOUBLEPOST]судијава :popce:

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Ејјјјј како вака запрежната кола со clocked top speed?????

ми стигна нотификација од Арсенал фан тв дека има бунт зошто го нема Озил, за гледаност ќе се истепаат пред камери и за глупости.
Роби дебелиов тешка пара врти на youtube со блад, тај и клод. Комотно можат процент да му бараат

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Роби дебелиов тешка пара врти на youtube со блад, тај и клод. Комотно можат процент да му бараат
Јасно, затоа што и ги бараат таквите, сигурно нема да пренесат мирен човек како објективно кажува што како.
Иначе за Клод читав дека има Алцхајмер, три пати имал исчезнато досега, ништо чудо и да го лажат за парите. :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Јасно, затоа што и ги бараат таквите, сигурно нема да пренесат мирен човек како објективно кажува што како.
Иначе за Клод читав дека има Алцхајмер, три пати имал исчезнато досега, ништо чудо и да го лажат за парите. :D
Клод од депресија патеше знам оти сакал да се самоубие, ова е плус значи. Иначе е доктор за фудбал за сите други на афтв.
Иначе Роби е пропали рапер :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.748
Дт имаше интервју и кажа дека не земал ништо. За другиве незнам
Му го гледав тоа, привју некое правеа за Челси мислам, ама ич не му верувам... он и Блуд сигурно зимаат по нешто. Оној Мо им е така-така.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Им дава сигурно за тие другите видеа што ги прави со нив. За реакциите после натпревар ништо чудно да не им дава.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Му го гледав тоа, привју некое правеа за Челси мислам, ама ич не му верувам... он и Блуд сигурно зимаат по нешто. Оној Мо им е така-така.
Мо е бомбаш, почна со кече на утакмици да оди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom