Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
20 септември 2016
Мислења
475
Поени од реакции
732
На северен или јужен пол барем таму е ладно само тука е пекол:D:ROFLMAO:. Шала на страна. Па некое планинско место, некаде што има чиста и убава река, шума, чист воздух и тишина...:)

Член од
25 мај 2017
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво
Дали некој престојувал во хотел Течимен, Огерим или Сантур во Кушадаси да сподели мислење? :)

Член од
30 јануари 2014
Мислења
920
Поени од реакции
606
Има поволни тури за Мадрид, тргнување од Ниш, со нишка агенција http://halotravel.rs/tour/madrid/ цена 150 евра за 4 дена, + авио карта.
наместо печење по плажи добро е да се види нешто друго.

Член од
5 август 2016
Мислења
118
Поени од реакции
22
Ваљда годинава Грчка... требаше Шпанија да се оди ама излегоја некој планој и така еден одмор ке се истера до Грација па друга година здравје Шпанија Малдиви нешто ;D

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Веројатно е малку оф топик прашањето... Дали ќе можам да ја поминам границата со пасош кој истекува за месец и пол?

L

Löwe

Гостин
Веројатно е малку оф топик прашањето... Дали ќе можам да ја поминам границата со пасош кој истекува за месец и пол?
Ако земјата е членка на Еу (Бугарија, Грција) - Не, ако не е тогаш да. Ама за Албанија и Србија мислам и со лична карта може.

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Ако земјата е членка на Еу (Бугарија, Грција) - Не, ако не е тогаш да. Ама за Албанија и Србија мислам и со лична карта може.
За Грција беше прашањето :) Фала на одговорот.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Дечки планирам одмор накај 17август некаде по Азурниот брег, али стациониран ќе сум во стариот дел од градот Ница. Некој предлог/пофалба/критика ? И да, последниот пат коа бев Милано преку аирбнб на интернет најдов купон кој ми даде околу 60 евра дискаунт, но сега потешко се наоѓа. Некој да сподели искуство и за ова ?!

Поздрав

Член од
11 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
141
mozda ne e za temava ama kaj sto treba nema odgovori.
letaso vizzer vo petok za barcelona dali da se cekiram so bg pasos oti ako pristignam
vo spanija so mk pasos a ke abotam tamu ke mi se broi vreme od vlezot bideki so mk sum zitel nadvor od eu bez razlika na rab so ke sum so bg prijaven
vemolam za odgovor danemi praiproblem pasoska kontrola nasa
fala

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Може не сум на право место, ама да прашам има ли некој другар/пријател што студира/живее во Амстердам, ми треба да ми најде смештај, ако има и ми каже би бил многу благодарен :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Член од
30 јануари 2014
Мислења
920
Поени од реакции
606
koga ke se vratime o zadovoltvo ke gi podelam vpacatocite. Se andevam deka rative sto treba da gi otplakam nema da mi go pmatat raspolozenieto :)

Kajgana Shop

На врв Bottom