Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
На северен или јужен пол барем таму е ладно само тука е пекол:D:ROFLMAO:. Шала на страна. Па некое планинско место, некаде што има чиста и убава река, шума, чист воздух и тишина...:)

Здраво
Дали некој престојувал во хотел Течимен, Огерим или Сантур во Кушадаси да сподели мислење? :)

Има поволни тури за Мадрид, тргнување од Ниш, со нишка агенција http://halotravel.rs/tour/madrid/ цена 150 евра за 4 дена, + авио карта.
наместо печење по плажи добро е да се види нешто друго.

Ваљда годинава Грчка... требаше Шпанија да се оди ама излегоја некој планој и така еден одмор ке се истера до Грација па друга година здравје Шпанија Малдиви нешто ;D

Веројатно е малку оф топик прашањето... Дали ќе можам да ја поминам границата со пасош кој истекува за месец и пол?

Веројатно е малку оф топик прашањето... Дали ќе можам да ја поминам границата со пасош кој истекува за месец и пол?
Ако земјата е членка на Еу (Бугарија, Грција) - Не, ако не е тогаш да. Ама за Албанија и Србија мислам и со лична карта може.

Ако земјата е членка на Еу (Бугарија, Грција) - Не, ако не е тогаш да. Ама за Албанија и Србија мислам и со лична карта може.
За Грција беше прашањето :) Фала на одговорот.

Дечки планирам одмор накај 17август некаде по Азурниот брег, али стациониран ќе сум во стариот дел од градот Ница. Некој предлог/пофалба/критика ? И да, последниот пат коа бев Милано преку аирбнб на интернет најдов купон кој ми даде околу 60 евра дискаунт, но сега потешко се наоѓа. Некој да сподели искуство и за ова ?!

Поздрав

mozda ne e za temava ama kaj sto treba nema odgovori.
letaso vizzer vo petok za barcelona dali da se cekiram so bg pasos oti ako pristignam
vo spanija so mk pasos a ke abotam tamu ke mi se broi vreme od vlezot bideki so mk sum zitel nadvor od eu bez razlika na rab so ke sum so bg prijaven
vemolam za odgovor danemi praiproblem pasoska kontrola nasa
fala

Може не сум на право место, ама да прашам има ли некој другар/пријател што студира/живее во Амстердам, ми треба да ми најде смештај, ако има и ми каже би бил многу благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom