Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.943
Поени од реакции
116.459
Просто физички е неизводливо да си добитен на долги стази ако играш буквално све што е актуелно, првенства,турнири,грендслеми,нба и убедливо најлошото играчи... играм спортска преку 15 години но тек во изминатите 4-5 го подигнав нивото кога почнав да се конкретизирам на само еден спорт и неколку првенства, притоа синглање на екипи што редовно ги пратам и го следам нивниот развој.
нејќам да патронизирам бидејќи и мене ми се случува да се занесам со типови кои се косат со мојот начин на игра но мака ми е кога гледам како ревносно и тврдоглаво се форсираат лоши игри.
Потпишувам со две раце. Нема леб од играње мали квоти и фаворити, ете денес може ќе бидеш добитен, следен викенд дупло ќе им ги вратиш зашо ќе те надене некој. Треба само сингл или дубл и исклучиво на квоти кои имаат вредност. Саутемптон денес беше бетон кец, Лестер не знаат кај тераат сезонава, плус без Слимани и Марез кои се на купот на нациите...

Исто кладење во живо е доста добра работа кога гледаш одреден меч, нарочито во тенис, често знаат да дадат погрешни квоти а односот на силите на теренот е тотално погрешен. Памтам имаше над 3 квота за Харисон против Раониќ на УС Опен а Раониќ повреден на терен, се влечеше ко црево.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Епа сите фудбали поминаа, ништо не зезна од малите квоти. Јас на тикет со 19 утакмици доживеав 2 пада, Данска и Германија ракомети за кои сметав дека се најсигурни денес. Интересно на шалтер ми го згрешија тикетот, Германија 2 @ 5.50 и доаѓаше 115 000 (во мојот случај 23500). Да го оставев така ќе имав барем ваучери за погодена квота 208, сигурно 5*500 = 2500.
arsenal (n)

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.571
Конечно денес добра пара.Арсенал,Челзи и Рома 1 3/3 фиксни и долу Сосиедад х-1,Мајнц х-х,Камерун х-х и Џенова х,3/5,Лион сестрите да им ги ебам во 44 дадоа гол х-1 ја имав али и вака е добро

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.633
Поени од реакции
1.203
Камо секој викенд да биде ко овој :love:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
И нормално , во викенд каде се што е можно излезе само јас можам да се наденам на Ливерпул. Пак сум добитен и сум плус околу 1500 ден , али ќе бев 200 еврона чисти да не беа битлсите.
Значи ливчето го мислев уште од понеделникот минатата недела , 10 коефициент беше го уплатив на 1500 за одма право на Ливерпул да паднам , и одма право го препишав целиот само ја додадов Словенија , за 500 ми донесе 3560 добивка.

B

Blade Torch

Гостин
Ни избегаа експертите за хокеј, не знаеме СКА дали е за играње или не повеќе :(

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Вртоглаво почна да паѓа коефициентот за Шпанија, за хендикеп -1.5 имаше 1.90 пред еден час на маратонбет, сега само 1.69, и на другите исто се намали доста, бет365 уште држи добар коеф 1.78 ама мислам дека и таму брзо ќе оди на 1.70 или помал

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Вртоглаво почна да паѓа коефициентот за Шпанија, за хендикеп -1.5 имаше 1.90 пред еден час на маратонбет, сега само 1.69, и на другите исто се намали доста, бет365 уште држи добар коеф 1.78 ама мислам дека и таму брзо ќе оди на 1.70 или помал
Паѓа вртоглаво и квотата на Салават Јулаев (УФА) за 4,5+ ... 1,65 е во спортлајф а ширум веќе е на 1,4...

Kajgana Shop

На врв Bottom