Кладилница (Генерална дискусија)

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
Добро е Мајка Тереза, добро е.
:D Znaci toa sto ne go sakam Hitler me pravi Majka Tereza, ok e moze da ziveam so toa. Da ne bidam oftopik ama poentata mi bese nemoze sekoj den dobiten da bide i ne treba celiot zivot da ni se vrti okolu kladbite zaso koga nema da odi bas dobro, celiot zivot nema da ni odi dobro i ke bideme mizerni.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Што е финтава со нашиве 2win, некад имаат играчи НБА некад нема. Или уште не се одлучиле што да се стави :)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Направив еден тикет на бет365 на заебанција и сакав да го пуштам за 1 евро, ама нешто друго сум селектирал и е уплатено за 4 евра, што значи ова ?
4 x 1.00 Trebles

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Направив еден тикет на бет365 на заебанција и сакав да го пуштам за 1 евро, ама нешто друго сум селектирал и е уплатено за 4 евра, што значи ова ?
4 x 1.00 Trebles
Требало Accumulator да одбереш, ова претпоставувам дека ти ги има поделено на 4 тикети по 3 натпревари со уплата на секој од 1 евро.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Za gabe ne vikaat vo kladenjeto ke ja vidis najdobrata i najlosata strana od coveckata priroda. Neznam dali si svesen ama ti nosis odluka na kogo ke se kladis, i treba da naucis da snosis odgovornost a ne da baras Hitler da te spasuva.
:D Znaci toa sto ne go sakam Hitler me pravi Majka Tereza, ok e moze da ziveam so toa. Da ne bidam oftopik ama poentata mi bese nemoze sekoj den dobiten da bide i ne treba celiot zivot da ni se vrti okolu kladbite zaso koga nema da odi bas dobro, celiot zivot nema da ni odi dobro i ke bideme mizerni.
Ако те паднат си ги колниш, какво црно сносување одговорност. Да не треба оставки да си поднесиме затоа што сме паднале :LOL: Што сме ние криви ако падниме, ние да не играме на терен случајно?? Одговорноста треба да ја сноси екипата/играчот кои те паднале. Целиот живот се врти околу кладилницата. Кладилницата е љубов, кладилницата е живот.Секој ден треба да се биди добитен. Секој има право да биди добитен. Истепај човек - ќе заздрави. Навреди го - ќе заборави. Скрати му го правото да биди добитен секој ден - ќе те колни секој ден!!! Третата светска војна ќе започни поради недобитни тикети. И треба!
#хехехехехехехехе

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
4 x 1.00 Trebles
по нашки систем 3/4.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Њу Орлеанс - Тампа Беј 2ка 2.5 квота

Причата е јасна. Њу Орлеанс со дедо Брис има една од најлошите сезони. Шансите да завршат во плеј оф им се помали од 1% што во превод значи...нема да играат плејоф. Од друга страна Тампа се млад и перспективен тим со еден од најдобрите млади квотер бекови. Одбраната им е одлична кога се работи за пас игра, а со оглед на тоа што Њу Орлеанс и играат само пас игра значи ќе има невероватен притисок Брис вечерва и ќе му исфорсираат пар грешки сигурно. Тампа се во супер позициија за плејоф. Се што им треба се 2 победи до крај на сезоната во последните 2 меча. Првиот меч е овој. Ова им е супер шанса за враќање на победничките патеки после несреќниот пораз минатата недела. Веќе играа овие две екипи еднаш сезонава и победи Тампа.

Квотава е криминална. И да изгуби Тампа 69-0 пак не треба да ви е криво што сте уплатиле бидејќи квотава во "нашки, фудбалки" жаргон е....па не знам која пралела да ви ја направам. Како Челзи да гостува кај Стоук и да им дадат 2.5 квота....едноставно нема логика. Можеби во минатото киксале, можеби и денеска нема да победат бидејќи им се незгоден противник, али по НИТУ ЕДНА логика квотава не е реална.

Може да се извади добра пара за празнициве од утакмицава.
Да не испадне дека се цитирам само кога погодувам :D

Тоа е. Денеска само Тампа и Тенеси не победија од екипиве што се бореа за плејоф. И Вашингтон и Грин Беј и Мајами и све тепаше само екипиве со софмор КБиња заебаа работа. (со таа разлика што Тенеси играа со резервен КБ ради повреда)

Ги мавна притисокот изгледа. Њу Орлеанс дури повеќе зијан си направија него ли добро со победава само полош драфт пик ќе земат. Како и да е тоа ти е спортот, пред ова коло беа во Плејоф место, сега се и математички елиминирани од плејоф. Да не ги пцуете за џабе секако поразов ќе го мислат некое време, и ќе им го уништи божиќот колку толку

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Od majka tereza se prefrli na dalaj lama..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.586
Za gabe ne vikaat vo kladenjeto ke ja vidis najdobrata i najlosata strana od coveckata priroda. Neznam dali si svesen ama ti nosis odluka na kogo ke se kladis, i treba da naucis da snosis odgovornost a ne da baras Hitler da te spasuva.
Јас немам добри страни у животот така да не барај од мене такви работи. Сеа уште толку повеќе им посакувам таква судбина ко пред 70 години, све да им ебам еврејско у пичка. И Хитлер е мојот човек, не ми го чепкај оти ќе се караме.

Член од
13 јуни 2015
Мислења
17
Поени од реакции
10
Денес драги Голден чиста 2ка позз

Тикет на денот :

Pinar K. - Gala -1
Cleveland - Golden - 2
Spurs - Chicago - 1
Fener - Trabzon - 1