Колку лоша информација... Цела прва постава на Пиза играше..http://www.rezultati.com/utakmica/GCEM1BeG/#detalji
За во сабота добра 2ка е оваа ... прочитав на нет дека им фалеле доста играчи на домаќините и практично имале 10 играчи од прва и втора екипа а останатото ќе пополнувале со младинци.
Пратиш повеќе НФЛ ? Од другиве денес што вреди да се игра ? И баш ме занима во однос на поени како иде, има екипи што стандардно варираат оклу некоја бројка или се зависно кој две екипи се среќаваатЊу Орлеанс - Тампа Беј 2ка 2.5 квота
Причата е јасна. Њу Орлеанс со дедо Брис има една од најлошите сезони. Шансите да завршат во плеј оф им се помали од 1% што во превод значи...нема да играат плејоф. Од друга страна Тампа се млад и перспективен тим со еден од најдобрите млади квотер бекови. Одбраната им е одлична кога се работи за пас игра, а со оглед на тоа што Њу Орлеанс и играат само пас игра значи ќе има невероватен притисок Брис вечерва и ќе му исфорсираат пар грешки сигурно. Тампа се во супер позициија за плејоф. Се што им треба се 2 победи до крај на сезоната во последните 2 меча. Првиот меч е овој. Ова им е супер шанса за враќање на победничките патеки после несреќниот пораз минатата недела. Веќе играа овие две екипи еднаш сезонава и победи Тампа.
Квотава е криминална. И да изгуби Тампа 69-0 пак не треба да ви е криво што сте уплатиле бидејќи квотава во "нашки, фудбалки" жаргон е....па не знам која пралела да ви ја направам. Како Челзи да гостува кај Стоук и да им дадат 2.5 квота....едноставно нема логика. Можеби во минатото киксале, можеби и денеска нема да победат бидејќи им се незгоден противник, али по НИТУ ЕДНА логика квотава не е реална.
Може да се извади добра пара за празнициве од утакмицава.
Па мене оваа ми е сигурна за играње сингл, други ствари не ни проверив што како има.Пратиш повеќе НФЛ ? Од другиве денес што вреди да се игра ? И баш ме занима во однос на поени како иде, има екипи што стандардно варираат оклу некоја бројка или се зависно кој две екипи се среќаваат
Za gabe ne vikaat vo kladenjeto ke ja vidis najdobrata i najlosata strana od coveckata priroda. Neznam dali si svesen ama ti nosis odluka na kogo ke se kladis, i treba da naucis da snosis odgovornost a ne da baras Hitler da te spasuva.*мод*. Ти ебам и Макаби и 1 и 2+ и све.
Утре од рани зори да се уплатат играчиве пошо ќе рипнат границите до небо.