Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
http://www.rezultati.com/utakmica/GCEM1BeG/#detalji
За во сабота добра 2ка е оваа ... прочитав на нет дека им фалеле доста играчи на домаќините и практично имале 10 играчи од прва и втора екипа а останатото ќе пополнувале со младинци.
Колку лоша информација... Цела прва постава на Пиза играше..

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Sam sum si kriv ..more ostaj go Ibaka ..veke za edna nedela na dva pati mi se desava istoto ..ko demek ke igra uloga -7/800denara.
Go pustam tiketov so Ibaka,no 1.7koef i go menjam so Mills,al i toj pokacena granica na 13.5,deckoto si klaj 20+ poena..
I toa go menjam i go klaam crepot Deron..
Sut katastrofa..nitu edno slobodno ne sutirase,prvo poluvreme go razigravase dedoDirk ..vtoro zede 4suta na pocetok,i koga nisto ne mu vleze..si dodavase..krv da sere ..isto i DeAndre i Barns crncugata sto ne ojde u OT ..bar da se nadevav na over ..
Za utre veke planirano sto kako ..
LbJ do 27/8.5 +
Kyrie 25/6.5+
Curry 26/27.5+
KD 27/28.5 +
Na 1000den
Bas i lani ja ostaja za Bozik ..Kingot si ostana under za eden eban poen,a imase 4 slobodni posledna minuta,i pogodi samo edno ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Понудава за денес скоро непостоечка :)
Серија Б ама баш е тотално непредвидлива/ Изглеа треба некој ситем со Х на тепка да се уплати

B

Blade Torch

Гостин
Многу напредни овие Спортлајф, само што уште чекам да ми потврдат утакмица од синоќа за добитен тикет. Ајде може па имаат многу друга работа.:tapp:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Posle igraat the strongest-bolivar.. Ovie vtorive za da ja osvojat ligata im trebase samo da ne izgubat posledno kolo a tie izgubija dobiena utakmica zgora na se jadeja 2 crveni kartoni i sega igraat dodatna utakmica za reaavanje na titula proyiv strongest za 1 ima dobar koeficient 2.30 vredi da se odigra.

Sent from my thor using Tapatalk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Њу Орлеанс - Тампа Беј 2ка 2.5 квота

Причата е јасна. Њу Орлеанс со дедо Брис има една од најлошите сезони. Шансите да завршат во плеј оф им се помали од 1% што во превод значи...нема да играат плејоф. Од друга страна Тампа се млад и перспективен тим со еден од најдобрите млади квотер бекови. Одбраната им е одлична кога се работи за пас игра, а со оглед на тоа што Њу Орлеанс и играат само пас игра значи ќе има невероватен притисок Брис вечерва и ќе му исфорсираат пар грешки сигурно. Тампа се во супер позициија за плејоф. Се што им треба се 2 победи до крај на сезоната во последните 2 меча. Првиот меч е овој. Ова им е супер шанса за враќање на победничките патеки после несреќниот пораз минатата недела. Веќе играа овие две екипи еднаш сезонава и победи Тампа.

Квотава е криминална. И да изгуби Тампа 69-0 пак не треба да ви е криво што сте уплатиле бидејќи квотава во "нашки, фудбалки" жаргон е....па не знам која пралела да ви ја направам. Како Челзи да гостува кај Стоук и да им дадат 2.5 квота....едноставно нема логика. Можеби во минатото киксале, можеби и денеска нема да победат бидејќи им се незгоден противник, али по НИТУ ЕДНА логика квотава не е реална.

Може да се извади добра пара за празнициве од утакмицава.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Њу Орлеанс - Тампа Беј 2ка 2.5 квота

Причата е јасна. Њу Орлеанс со дедо Брис има една од најлошите сезони. Шансите да завршат во плеј оф им се помали од 1% што во превод значи...нема да играат плејоф. Од друга страна Тампа се млад и перспективен тим со еден од најдобрите млади квотер бекови. Одбраната им е одлична кога се работи за пас игра, а со оглед на тоа што Њу Орлеанс и играат само пас игра значи ќе има невероватен притисок Брис вечерва и ќе му исфорсираат пар грешки сигурно. Тампа се во супер позициија за плејоф. Се што им треба се 2 победи до крај на сезоната во последните 2 меча. Првиот меч е овој. Ова им е супер шанса за враќање на победничките патеки после несреќниот пораз минатата недела. Веќе играа овие две екипи еднаш сезонава и победи Тампа.

Квотава е криминална. И да изгуби Тампа 69-0 пак не треба да ви е криво што сте уплатиле бидејќи квотава во "нашки, фудбалки" жаргон е....па не знам која пралела да ви ја направам. Како Челзи да гостува кај Стоук и да им дадат 2.5 квота....едноставно нема логика. Можеби во минатото киксале, можеби и денеска нема да победат бидејќи им се незгоден противник, али по НИТУ ЕДНА логика квотава не е реална.

Може да се извади добра пара за празнициве од утакмицава.
Пратиш повеќе НФЛ ? Од другиве денес што вреди да се игра ? И баш ме занима во однос на поени како иде, има екипи што стандардно варираат оклу некоја бројка или се зависно кој две екипи се среќаваат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пратиш повеќе НФЛ ? Од другиве денес што вреди да се игра ? И баш ме занима во однос на поени како иде, има екипи што стандардно варираат оклу некоја бројка или се зависно кој две екипи се среќаваат
Па мене оваа ми е сигурна за играње сингл, други ствари не ни проверив што како има.

Пример оваа Њу Орлеанс-Тампа што ја пишав на хартија требаше првата + да заврши, па завршија длабоко под минусот. Мене ми е коцкање +/- за играње и избегавам...

Од ова вака што разгледав овие утакмици ми изгледаат ок али нели, не ти гарантирам ништо

Чикаго-Вашингтон 2ка 1.65 (Вашингтон се бори а Плејоф, Чиакго се матаметички отпишани)

ЛА Рамс - Сан Франциско - Минус..неам појма колкава е разликата али ако е негде 44.5 играј ја минус, отепани се екипиве

Каролина - Атланта 2ка 1.6

Кливленд - Сан Диего 2ка 1.45

Џексонвил - Тенеси 2ка 1.4

Освен Сан Диего и Сан Франциско другиве екипи сите има за што да играат.

Е сеа што ќе комбинираш од ова ти си знаеш :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За НФЛ треба да знаете дека има уште 2 кола до крај и сега е колеж, има доста изненадувања овој период, фаворити знаат да киксаат против отпишани екипи, некој од отпишаниве тимови имаат талентирани играчи кои се борат за договор и знаат да играат со 200%. Така да не е препорачливо да се уплаѓа на поголем облог.

Исто мислам паралелата Стоук-Челзи е лоша, поише е како 8та екипа да игра со 13/14, со тоа што оваа послабава има играч кој може сам да ја сврти утакмицата( во случајот Дру Бриз), а осмиве се солидна млада екипа што е тука како overachiever.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ајде Стронгест уште едно голче ме примами квотата за т1 да ги одиграм место 1 ...[DOUBLEPOST=1482601047][/DOUBLEPOST]100 шанси промаршија неписмениве..
Kонечно дадоја гол немав појќе пари на сметка иначе ваква квота не се пропушташе бајо мој :D Screenshot (3).png

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
*мод*. Ти ебам и Макаби и 1 и 2+ и све.

Утре од рани зори да се уплатат играчиве пошо ќе рипнат границите до небо.

Последно уредено од модератор:

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
*мод*. Ти ебам и Макаби и 1 и 2+ и све.

Утре од рани зори да се уплатат играчиве пошо ќе рипнат границите до небо.
Za gabe ne vikaat vo kladenjeto ke ja vidis najdobrata i najlosata strana od coveckata priroda. Neznam dali si svesen ama ti nosis odluka na kogo ke se kladis, i treba da naucis da snosis odgovornost a ne da baras Hitler da te spasuva.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom