Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Тоа што One Direction е за сегашниве тинејџери тоа беше Јана за мене во тие години. :D Само заради нејзе пратев Идол од кога заврши аудицијата.

Sent from mTalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тоа што One Direction е за сегашниве тинејџери тоа беше Јана за мене во тие години. :D Само заради нејзе пратев Идол од кога заврши аудицијата.

Sent from mTalk
А гласаше? Пошто јас си трошев пари од при-пејдот на неа редовно... :D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Ако има Партизанска крв ... дури и ќе победи
( Централен затвор-Кале...Раде... Пуста кула...Рудник...Панче...2с.в...победа)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Па пејачиве и манекенките само од филолошки и правен се. Кај си видел некој пејач од машински, електро или финки да излезе. Не им е нив до песна. :D
Па кога почне да ми се жали некој од правен како им било тешко. :pos::pos:

Него не знам зошто уште МРТва учествува на Мртвосонг. Да спискаат парите за што ги плаќаме? За нова програма да купат пари немаат, ама да идат на Брукосонг имаат пари. Филмовите што ги вртат им се купени од пред 3,4 години, нова квалитетна програма немаат купено од лани, полани. Со спортски преноси од репрезентацииве кои треба да им се обврска, а не да се фалат како ги преплаќале не се прави програма. Се да им ебам женско од 18 до 35 години. :mad:

И да, Идол беше добар за тепање сеир, ама за пејачи еден не излезе саглам. Боље Данивелче од Икс-фактор ќе го слушам неголи лигушите Раденов, Апостоловски и Јанчето. :kuracc:
Како немало таленти од Електро не ме зезај !Инаку тотално изненадување абе нека пуштат нешто ко Паркети или Рок агресори уште циркуз на сцена не сме понудиле евентуално може да го пуштиме Раде Рогожаров е со него може да попедиме.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.203
Поени од реакции
10.232
Како немало таленти од Електро не ме зезај !Инаку тотално изненадување абе нека пуштат нешто ко Паркети или Рок агресори уште циркуз на сцена не сме понудиле евентуално може да го пуштиме Раде Рогожаров е со него може да попедиме.
Па добро, може има, али се мал број за разлика од гореспоменативе факултети.
Елена Ристеска има завршено италијански, Владо Јаневски студирал еден период англиски јазик и книжевност (не знам колку завршил), Мијата има завршено англиски јазик и книжевност, Каролина исто така студирала на филолошки. Влатко Лозановски ако не се лажам на правен беше. :D

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Ќе си дозволам со смајли да кажам како се чуствувам за оваа певаљкава
:facepalm::facepalm::shook::toe:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Јас девојчево го памтам само од Идолот. Иако тогаш беше дете, однесувањето, мимиките и гестовите и беа лигави. Ваљда потпораснала у меѓувреме, па не се лигави пред камери.
И бидејќи знаеме каде живееме, секако дека има врска кој и како ја одбрал баш нејзе.
Многу не ме занима веста во секој случај, со години не ја пратам Евровизија, а и онака никој не не прашува ние што мислиме.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.365
Има една песна снимено со Мизар,

Ништо посебно не ми е гласот на девојчево. Ја следев на Идол кога беше.

Евровизија одамна се покажа дека е фестивал за нови таленти. Старите докажани одамна полека полека се откажуваат од учествата на вакви музички натпреварувачи фестивали.

Последно уредено:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.363
Поени од реакции
21.805
Тоа дека тепале само безвезни циркус артисти е маалски муабет. Види ги од 2010 навака победничките песни, освен Кончита, сите си се топ песнички испеани од сосема нормални фаци. А маалскиов муабет за тоа дека џабе сме се мачеле е да се прикрие фактот дека за кур не не бива и не знаеме да склопиме квалитетна песна за на Евровизија, обичен изговор, како и све друго у државава.
Јас дадов предлог, никаде не реков дека само безвезни артисти победувале. Ти па Ристо многу озбилно ги сфаќаш работиве. :icon_lol:

Искрено, не гледам ништо лошо во тоа да пратиме некој поексцентричен лик на Евровизија. Некој алтернативен уметник (или уметници) кој не ги исполнува тие општоприфатени норми и критериуми за добар македонски претставник на Евровизија. Па макар тоа бил и некој трансџендер со два кура.

Речиси 20 години го праќаме наводно најдоброто од кај нас. Докажани поп ѕвезди и таленти, и пак ништо. И сосема нормално е, после 20 години, човек да си помисли дека не не бива, или дека редно време е да се смени пристапот и стратегијата за учество на ова музичко натпреварување.

А држава што не влегла у финале од времето на Дедо Ное, да не збориме што не била никад у топ 10, не може да го дрви за тоа кој победувал.
Тоа дека држава што не влегла во финале не може да збори за победниците е кооперациски муабет, и тоа муабет после испиени 2 гајби пиво.

Се работи за вкус. И јас, ти или било кој друг, имаме право да го дрвиме за победниците до утре сабајле.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не дека некогаш ќе влеземе во финале, ама ова е дополнителна причина да не се прати Евровизија уште една година. Била дел од Идол пред сто години, во меѓувреме снимила три песни кои никој не ги слушнал и ја пуштаат на Евровизија. Барем дајте организирајте некој фестивал, па таму жири нека одлучи. Не е ни чудо што музикава во последните десет години ни е срање.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.247
Не ја следам Јана, од Идол само што ми е малку позната.
Тања Царовска би сакала да ја видам да нѐ претставува. Многу ми е кул жената и кога можеа Некст тајм или ХХЛ да одат зошто па да не и Тања. Може малку е подзаборавена, ама па барем е неколку нивоа над овие од погоре и сличните на нив.

I jas sakam. :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom