А гласаше? Пошто јас си трошев пари од при-пејдот на неа редовно...Тоа што One Direction е за сегашниве тинејџери тоа беше Јана за мене во тие години.Само заради нејзе пратев Идол од кога заврши аудицијата.
Sent from mTalk
Јок, клошар бев тогаш, ги трошев парите на дота наместо на пички.А гласаше? Пошто јас си трошев пари од при-пејдот на неа редовно...![]()
Како немало таленти од Електро не ме зезај !Инаку тотално изненадување абе нека пуштат нешто ко Паркети или Рок агресори уште циркуз на сцена не сме понудиле евентуално може да го пуштиме Раде Рогожаров е со него може да попедиме.Па пејачиве и манекенките само од филолошки и правен се. Кај си видел некој пејач од машински, електро или финки да излезе. Не им е нив до песна.
Па кога почне да ми се жали некој од правен како им било тешко.
Него не знам зошто уште МРТва учествува на Мртвосонг. Да спискаат парите за што ги плаќаме? За нова програма да купат пари немаат, ама да идат на Брукосонг имаат пари. Филмовите што ги вртат им се купени од пред 3,4 години, нова квалитетна програма немаат купено од лани, полани. Со спортски преноси од репрезентацииве кои треба да им се обврска, а не да се фалат како ги преплаќале не се прави програма. Се да им ебам женско од 18 до 35 години.
И да, Идол беше добар за тепање сеир, ама за пејачи еден не излезе саглам. Боље Данивелче од Икс-фактор ќе го слушам неголи лигушите Раденов, Апостоловски и Јанчето.![]()
Па добро, може има, али се мал број за разлика од гореспоменативе факултети.Како немало таленти од Електро не ме зезај !Инаку тотално изненадување абе нека пуштат нешто ко Паркети или Рок агресори уште циркуз на сцена не сме понудиле евентуално може да го пуштиме Раде Рогожаров е со него може да попедиме.
Тентов ви е така... нај талент.Како немало таленти од Електро не ме зезај !
ПОТПИШУЕМ СО ДВЕ РУКИ !!!!Раде Рогожаров
Јас дадов предлог, никаде не реков дека само безвезни артисти победувале. Ти па Ристо многу озбилно ги сфаќаш работиве.Тоа дека тепале само безвезни циркус артисти е маалски муабет. Види ги од 2010 навака победничките песни, освен Кончита, сите си се топ песнички испеани од сосема нормални фаци. А маалскиов муабет за тоа дека џабе сме се мачеле е да се прикрие фактот дека за кур не не бива и не знаеме да склопиме квалитетна песна за на Евровизија, обичен изговор, како и све друго у државава.
Тоа дека држава што не влегла во финале не може да збори за победниците е кооперациски муабет, и тоа муабет после испиени 2 гајби пиво.А држава што не влегла у финале од времето на Дедо Ное, да не збориме што не била никад у топ 10, не може да го дрви за тоа кој победувал.
Не ја следам Јана, од Идол само што ми е малку позната.
Тања Царовска би сакала да ја видам да нѐ претставува. Многу ми е кул жената и кога можеа Некст тајм или ХХЛ да одат зошто па да не и Тања. Може малку е подзаборавена, ама па барем е неколку нивоа над овие од погоре и сличните на нив.