Corvus
Latrodectus
@Zlatikevichius да, и мене ми се допадна камерата, меѓутоа јас уште не знам што да мислам за филмот и после 1 ден од гледањето.
Вака концептуално ми се допадна, и приказната и твистот на крај.. тој го направи филмот in fact.
Ама кога заврши, имав чувство дека е сепак... недовршен, дури и малку ме фати збунета кога почнаа кредитите, а може едноставно не сум навикната на Балканската кинематографија (второво most likely)
Друго нешто што така, влече накај cons за филмов е што to be honest, имаше филери што уште не ми е јасно што правеа во филмот.
Вака концептуално ми се допадна, и приказната и твистот на крај.. тој го направи филмот in fact.
Ама кога заврши, имав чувство дека е сепак... недовршен, дури и малку ме фати збунета кога почнаа кредитите, а може едноставно не сум навикната на Балканската кинематографија (второво most likely)
Друго нешто што така, влече накај cons за филмов е што to be honest, имаше филери што уште не ми е јасно што правеа во филмот.
Што беше со минутажата за вонбрачниот син/ќерка на Владо, пораѓањето на швалерката, па Весна банани и носеше.... на крај не дознавме ни дали го призна, не дека и тоа ако го дознаевме нешто ќе влијаеше на плотот, тој дел ми остана до сега, најнејасен
и ја не познав ниеден форумџија од тие што ги имам на фб. Со Мајло се видовме пред проекцијата на Добра жена, али он рече дека не можел на овој да оди. Ги познав само Сидо - професорон од Филозофски и Коле Ангеловски го видов у публика. Се думав да му пријдам по проекција, да го пофалам за Колнати сме Ирина и да го прашам до кај е Ах, љубов моја, ама немав доволно храброст.