Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаххаха, пак никој од нашиве, и овде. Ете, дојди со нас на S'One Strane утре, ќе не запознаеш неколкумината кои ќе одиме.
А јас да дојдам?Кој друг ќе нѐ дружи утре, петок, 18.11. на S'One Strane, кино Фросина, 19:00? Ај, за секој случај ќе ги тагнам и оние со кои гледавме заедно минативе години, па може некој сака да гледаме заедно пак: @Saladin , @Natural-girl , @Iceboy , @Shepard Fairey , @dragonsky , @Andrew , @Mary Poppins ... и сигурно заборавив некого, нека ми прости.[DOUBLEPOST=1479391312][/DOUBLEPOST]
Хаххаха, пак никој од нашиве, и овде. Ете, дојди со нас на S'One Strane утре, ќе не запознаеш неколкумината кои ќе одиме.![]()
1. Не кажаа туку тоа го кажа Никола Ристановски и тоа не значи дека е така.Ко што кажаа и по проекција, филмот нема жанр, баш како и животот, друже.
Да бе, зашто да не дојдеш. Ама дека последно ко што те разбрав, рече само на Toni Erdmann ќе си одел.А јас да дојдам?Туку за Преку езерото пиши неделава кога ти одговара да се договориме да ми го донесеш или јас да го земам некако.
Тони од 16 30 ќе почнеЗначи сФе да му изнаглаголам дебилно на одговорниот за ова
![]()
3 минути оќорев барајќи ја среда
и филмон 110 пишува дека трае а на други две места 85
со оглед на тоа што за синедејс вчера беше понеделник, на кого да верувам за времето, искрено не знам, еве вака во недоумица сум сега така по малце
а овој тони ако трае 162 како у 7 ќе почне соне стране?
освен џебното у мкц и таа салата кај шо беше вчера со ристановски филмот, има уште некое платно?
1. Небитно кој го кажа, битно точно кажа.1. Не кажаа туку тоа го кажа Никола Ристановски и тоа не значи дека е така.
2. Од кај разбра дека жена му се дрољосувала? После проекцијата баш спомнаа дека разговарал Никола со режисерот и позадинската приказна со жената не била битна и не се знаела.
3. Приказната не е океј и е 100 пати видена што ја прави лесна и предвидлива.
4. 8ца за овој филм не. Жити се оди види 90% од филмовите со оценка 8 на IMDB или некои твои со оценка 8 и спореди го.
5. Ми споредуваш SS со црногорска комедија. Јас и ти тука престануваме да збориме.
P.S. Се извинувам за шестфче. Знам дека беше погрешно но мислев дека нема да цепидлачиме и ќе се сфатиме ко што треба![]()
Се зезав, дека не ме тагираше.Да бе, зашто да не дојдеш. Ама дека последно ко што те разбрав, рече само на Toni Erdmann ќе си одел.
За вечер некако ич не ми се излегува одд дома за It's Only the End of the World. Сакам да гго гледам, ама ме мрзи да мрдам од кревет. :<
Па не те тагнав дека не си бил никогаш со нас. Таму се луѓето кои бевме на минатите неколку Синедејси.Се зезав, дека не ме тагираше.![]()
Па трае 162 тоа значи до 19:12... пак не е добро. Не знам, мене вакви говнарии ме нервираат.
Да бе.. значи ќе касни наредниот... и ја коа бев у Фросина на мелоу мад каснеше почетокот едно 20 минПа трае 162 тоа значи до 19:12... пак не е добро. Не знам, мене вакви говнарии ме нервираат.
И во календарот исто им пишува 110 за овој...
ај ќе ти пренесам што како е Ердман.Го чекам цела година, едвај четири дена успеав да отидам само, ништо од мене и денес и утре, имам обврски некои во Кавадарци
Му пишав на Милениум за дали има најава за некои од филмовите на репертоар, според мене би ми било логично Уставот да оди барем недела две пошто е и Македонска копродукција. Од другиве не знам, сега гледам дека Тони Ердман и романскиот Сиераневада треба да излезат на двд/блу реј идниот месец, така да сигурно порано ќе има снимки. За Ердман ми е најкриво, филмот сигурно е лудница, ќе си умрам додека го чекам![]()