Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Второто е алегорија на првото? Не, а? океј ај чаоovoj FORUM stvarno vo posledno vreme stana KAJGANA.
овој ФОРУМ стварно во последно време стана КАЈГАНА.
Провери на старо.
Кај Соња на плоштад, мада таму очекувај да е поскапо. Можеш на кеј, на тезгите што се поставени.Каде да проверам на старо? На кое место и локација?
Молам информација.
Ако не се зафркаваш може да му го пратиш по пошта на човекот на негов трошок, верувам ќе прифати ако навистина му треба речникотМене речников 10 години ми стои во регал (баш овој што го бараш) и во живот го немам отворено и цело време барам на некој да му го дадам колку да се отарасам од него, да можев ќе ти го дадев сега ама рачунај во Виена живеам па малце тешко, али ако некад поминуваш навака пиши![]()
Мене речников 10 години ми стои во регал (баш овој што го бараш) и во живот го немам отворено и цело време барам на некој да му го дадам колку да се отарасам од него, да можев ќе ти го дадев сега ама рачунај во Виена живеам па малце тешко, али ако некад поминуваш навака пиши![]()