Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...
И тоа што викаш. Фала ти за коментарот и за мислењето. И тоа „некојси мистичен” е многу убава кованица, фала и за неа, зашто говори многу. Тој може е газда и „силата” на форумот, но епитетот „некојси” зборува колку неговиот труд е ценет, а колку мојот. При сила убавина не бидува.

#IoSonoZlatikevichius :D

Не озбилно у право е човекот, не е модератор а највеќе се труди и постира на подфорумов и го држи у живот.
Темата за тапчовците е една од поважните тука, ако не и најважна, од неа и почнав филмови да глеам, да не беше таа ќе гледав филмови со Џим Кери и Адам Сендлер.
Нон стоп ја посетувам, иако иам скоро 50% од неа изгледано а тие што останале неизгледани ваљда никад нема ни да бидат пошто се сај-фај и мјузикли, сепак чат пат коа ми е досадно си влагам да видам што има. :D

На никого не тежи, и на никого не му смета ако стои во важни, само може да помогне, затоа е и направена. Исто ко и ТОП 250 иако за мене секогаш и секаде тапчовци > топ 250. :icon_mrgr:

Секоја чест за трудот, но темата е стара 5 години и добро си го отслужи своето во овие 5 години. Доколку сакате, може да биде отклучена и да се актуелизира, но време е за нови теми да бидат поставени како важни :)
Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.

Џабе е, Џони. Ни некогаш за нешто не послушале, ни ќе не послушаат. Изговор: стара била темата. Има подфоруми со уште постари теми што никогаш и немале мислења, па уште стојат. Има, замисли, модератори што повеќе од 5 години не се логирале на форумов, а не па да измодерираат нешто, па уште се модератори. Ми одговорија дека така било зашто тие биле модератори кои вложиле многу за форумот, па затоа стоеле како почесни модератори. Тоа и би го почитувал, да не беше двоен аршинот за некои други (поранешни) модератори кои исто така имаат вложено многу во форумот. Еве, @Io Sono Interista и @Forrest Gump се први на кои ми текнува. Ама баш тие им беа трн в око на некои од „горе”, па затоа сега им сметаат и темите кои тие ги отвориле и за кои вложиле толку многу енергија.

Реков, Џони - при сила убавина не бидува. За жал, тука ништо не можеме да сториме ни ние, ни @wot и @џимеј . Ќе играме на орото кое ни го свират квази-музичари, додека не ни скисне еден ден, па да се пуштиме од него.

Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.
ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.

Ако има интерес да се дополнува, ќе биде отклучена темата и ќе биде актуелна.

Зошто па да не значи?
Темата е водич за гледање филмови и содржи all time класици, како си замислуваш да се „дополнува“?
Да измислуваме класици од 2016та и да ги додаваме во темата just for the sake of it?

Не ме разбираш.

Поентата на аll time каталози како овој е да бидат пристапни за секој член и читач на форумов бидејќи се од информативен карактер, трејдмарк на подфорумот е тоа.

Не е идејата да се дискутира на нив, туку да бидат каталог кој е "консензус" на форумот.
Сега исто злате ја средува Кајгана топ 250 за која се потроши доста време тука од членовите кои гласаа со месеци одново и одново, таа исто кога ќе биде завршена мора да ја тагирате како важна и read-only.

Океј, ќе ја вратиме.

Остранував од важни во сите подфоруми, некаде имаше по 10-15 поставени како важни и ја фаќаа повеќе од половина прва страна, па нови теми воопшто не доаѓаа до израз.

Какво риалити шоу може да се направи од форумов еј, Big Brother го*на да јаде.
Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D

Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D
Дај ја. Прво платата, па имаш screenshots од сите мои конверзации. Мојт? :P[DOUBLEPOST=1474738422][/DOUBLEPOST]Море username и password ти давам, какви screenshots! :D

Не си ти толку интересeн, таа една личност е специфична, не мислев било кој. :D

Има во последно излезено нешто салам шо го има на торент?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom