Vo svetot na biznisot i marketingot postojat nekolku mnogu prosti NEPISANI pravila koi sekoj poedinec ili firma, ako drzat do sebe i svojot ugled, gi sledat. Edno od osnovnite pravila e:
Za sebe mozes da kazuvas sto sakas, da se falis (sto povece se falis samiot sebe, stanuvas poodbiven, se si ima granica i mera), da se kudis, ama bukvalno se (normalno posle ce gi snosis posledicite), no za KONKURENCIJATA NE SMEES (normalno ako drzite do sebe) DA ZBORUVAS LOSO ama NIKOGAS i vo NITU EDEN MOMENT. Prv pat koga ce go napravis toa ti si AUT.
E sega ovde na forumov ima nekolku korisnici ( ili vece dokazani dileri) na GREE koi toa sekojdnevno vo prekumerni dozi go pravat i po ova pravilo za mene se odamna vo AUT. Inace bi bilo sosema vo red onie sto kupile GREE i tuka se falat deka se dobri i toa go kazat ednas, dvapati, tripati, ama po STOPATI edno te isto i po STOPATI deka drugite klimi po edna ili drugo osnova se polosi od nivnite, ne e i ne moze da bide nikako vo red.
Znaci site ovie sto udiraat sekojdnevno vo talambasi i ne se dileri na GREE ja prekardasija i stanaa dosadni, a onie sto se dileri po mene ne znaat da si ja vrsat rabotata, bidejci se kosat so gornoto pravilo i i pravat epten losa usluga na maticnata firma.
Maticnata firma GREE ovde na forumov se ima registrirano kako obicen clen i si postira reklami na eden umeren i kulturen nacin, sto mene voopsto ne mi smeta. Daj boze i site drugi sto prodavaat klimi istoto da go pravat, no izgleda deka nemaat sluh za takvo nesto......
Ostanuva da se nadevame deka ima pilot vo avionov, koj ce ja sredi malce temava od vakvi likovi i ce ni ovozmozi edno druzenje na edno podostoinstveno nivo.
Inace da ne misli nekoj deka moze da navreduva so pogrdni zborovi i da misli deka ce ostane tajna negovata adresa ili deka posle toa nekomu nema da mu pukne filmot pa da go preceka pred vrata........ Kako sto posle tuka diskusiive natamu ide po se izgleda.