Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...
И тоа што викаш. Фала ти за коментарот и за мислењето. И тоа „некојси мистичен” е многу убава кованица, фала и за неа, зашто говори многу. Тој може е газда и „силата” на форумот, но епитетот „некојси” зборува колку неговиот труд е ценет, а колку мојот. При сила убавина не бидува.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
#IoSonoZlatikevichius :D

Не озбилно у право е човекот, не е модератор а највеќе се труди и постира на подфорумов и го држи у живот.
Темата за тапчовците е една од поважните тука, ако не и најважна, од неа и почнав филмови да глеам, да не беше таа ќе гледав филмови со Џим Кери и Адам Сендлер.
Нон стоп ја посетувам, иако иам скоро 50% од неа изгледано а тие што останале неизгледани ваљда никад нема ни да бидат пошто се сај-фај и мјузикли, сепак чат пат коа ми е досадно си влагам да видам што има. :D

На никого не тежи, и на никого не му смета ако стои во важни, само може да помогне, затоа е и направена. Исто ко и ТОП 250 иако за мене секогаш и секаде тапчовци > топ 250. :icon_mrgr:

W

wicked_1

Гостин
Секоја чест за трудот, но темата е стара 5 години и добро си го отслужи своето во овие 5 години. Доколку сакате, може да биде отклучена и да се актуелизира, но време е за нови теми да бидат поставени како важни :)
Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Џабе е, Џони. Ни некогаш за нешто не послушале, ни ќе не послушаат. Изговор: стара била темата. Има подфоруми со уште постари теми што никогаш и немале мислења, па уште стојат. Има, замисли, модератори што повеќе од 5 години не се логирале на форумов, а не па да измодерираат нешто, па уште се модератори. Ми одговорија дека така било зашто тие биле модератори кои вложиле многу за форумот, па затоа стоеле како почесни модератори. Тоа и би го почитувал, да не беше двоен аршинот за некои други (поранешни) модератори кои исто така имаат вложено многу во форумот. Еве, @Io Sono Interista и @Forrest Gump се први на кои ми текнува. Ама баш тие им беа трн в око на некои од „горе”, па затоа сега им сметаат и темите кои тие ги отвориле и за кои вложиле толку многу енергија.

Реков, Џони - при сила убавина не бидува. За жал, тука ништо не можеме да сториме ни ние, ни @wot и @џимеј . Ќе играме на орото кое ни го свират квази-музичари, додека не ни скисне еден ден, па да се пуштиме од него.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.
ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.

Ако има интерес да се дополнува, ќе биде отклучена темата и ќе биде актуелна.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328

Зошто па да не значи?
Темата е водич за гледање филмови и содржи all time класици, како си замислуваш да се „дополнува“?
Да измислуваме класици од 2016та и да ги додаваме во темата just for the sake of it?

W

wicked_1

Гостин

Не ме разбираш.

Поентата на аll time каталози како овој е да бидат пристапни за секој член и читач на форумов бидејќи се од информативен карактер, трејдмарк на подфорумот е тоа.

Не е идејата да се дискутира на нив, туку да бидат каталог кој е "консензус" на форумот.
Сега исто злате ја средува Кајгана топ 250 за која се потроши доста време тука од членовите кои гласаа со месеци одново и одново, таа исто кога ќе биде завршена мора да ја тагирате како важна и read-only.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Океј, ќе ја вратиме.

Остранував од важни во сите подфоруми, некаде имаше по 10-15 поставени како важни и ја фаќаа повеќе од половина прва страна, па нови теми воопшто не доаѓаа до израз.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Какво риалити шоу може да се направи од форумов еј, Big Brother го*на да јаде.
Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D
Дај ја. Прво платата, па имаш screenshots од сите мои конверзации. Мојт? :P[DOUBLEPOST=1474738422][/DOUBLEPOST]Море username и password ти давам, какви screenshots! :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не си ти толку интересeн, таа една личност е специфична, не мислев било кој. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Има во последно излезено нешто салам шо го има на торент?

Kajgana Shop

На врв Bottom