Хоуп
ümid edirəm
И Moviespotting 2016 треба да е во важни, секогаш кога ќе сакам да пишам едвај ја наоѓам по другите страни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е како, јас никогаш не сум ја начекал на друга страна. Секогаш е тука.И Moviespotting 2016 треба да е во важни, секогаш кога ќе сакам да пишам едвај ја наоѓам по другите страни.

2 страни има темата, не 12. И заклучена е, read-only, не ни може да има повеќе. А во подфорумот Филм и ТВ беше можеби и најважна. Не мора да е активна темата (оваа не ни може да биде активна) за да биде важна.Ако завршила на 12-та страна, јасно е колку била активна темата и зошто отишла на 12-та страна![]()
Кажи им го тоа и во „Редакција“, please.Стварно, вратете ја темата. Местото и е горе.
Немој да си ставаш толку на срце. На кој му е гајле што некојси мистичен мислел дека не треба и не ја поставил темата во важни? Ако не е во важни не значи дека трудот не ти го почитува никој. Јас те читам и јас те почитувам. И тебе и трудот што го вложуваш во овој под-форум. Не се откажувај, не сум само јас ова што го мислам.@Џонтра Волта - извини за ветувањето од погоре за тоа дека ТОП 250 ќе ја завршам до Нова година, ќе морам да го прекршам ветувањето. Сепак тука ќе заврши мојот труд во врска со тој проект.
Подолга и подлабока е болката, Хоуп. Не си ставам на срце, само станав повторно свесен дека пак (може после 5 години) и мојот труд нема да се цени како тој на Ио Соно. Има други места, се знаеме и двајцата од Црно - Бело, ќе ја завршиме работата таму ако треба.Немој да си ставаш толку на срце. На кој му е гајле што некојси мистичен мислел дека не треба и не ја поставил темата во важни? Ако не е во важни не значи дека трудот не ти го почитува никој. Јас те читам и јас те почитувам. И тебе и трудот што го вложуваш во овој под-форум. Не се откажувај, не сум само јас ова што го мислам.
Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...Подолга и подлабока е болката, Хоуп. Не си ставам на срце, само станав повторно свесен дека пак (може после 5 години) и мојот труд нема да се цени како тој на Ио Соно. Има други места, се знаеме и двајцата од Црно - Бело, ќе ја завршиме работата таму ако треба.
И тоа што викаш. Фала ти за коментарот и за мислењето. И тоа „некојси мистичен” е многу убава кованица, фала и за неа, зашто говори многу. Тој може е газда и „силата” на форумот, но епитетот „некојси” зборува колку неговиот труд е ценет, а колку мојот. При сила убавина не бидува.Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...

Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...Секоја чест за трудот, но темата е стара 5 години и добро си го отслужи своето во овие 5 години. Доколку сакате, може да биде отклучена и да се актуелизира, но време е за нови теми да бидат поставени како важни![]()
ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...
Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.
Зошто па да не значи?ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.
Ако има интерес да се дополнува, ќе биде отклучена темата и ќе биде актуелна.