Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Филмскиот каталог е супер тема, за некој кој не гледа толку филмови и не знае некој добар филм за да гледа, ќе види таму и ќе си одбере, има одлични филмови. Јас на пример за некои филмови што сега ми се едни од омилените ги видов таму. Најважна треба да е таа тема. :D
И Moviespotting 2016 треба да е во важни, секогаш кога ќе сакам да пишам едвај ја наоѓам по другите страни.
Е како, јас никогаш не сум ја начекал на друга страна. Секогаш е тука. :)

Ако завршила на 12-та страна, јасно е колку била активна темата и зошто отишла на 12-та страна :)
2 страни има темата, не 12. И заклучена е, read-only, не ни може да има повеќе. А во подфорумот Филм и ТВ беше можеби и најважна. Не мора да е активна темата (оваа не ни може да биде активна) за да биде важна.

Кога ќе ја завршам и TOP 250 темата, и таа може да залута некаде, зашто „не била активна“, па џабе трудот после.[DOUBLEPOST=1474710085][/DOUBLEPOST]@wot , @џимеј - треба да потпишеме петиција за да ја вратите „Филмски каталог за тапчовци“ во „Важни“?

Плус - јас сум и за „Инфо за нови филмови достапни на торент“ да биде во „Важни“. Ама секако, кој не прашува нас, „обичните смртници“ кои всушност се будали што трошат многу време за да ги направат овие подфоруми тоа што се...

Последно уредено:
Немој да си ставаш толку на срце. На кој му е гајле што некојси мистичен мислел дека не треба и не ја поставил темата во важни? Ако не е во важни не значи дека трудот не ти го почитува никој. Јас те читам и јас те почитувам. И тебе и трудот што го вложуваш во овој под-форум. Не се откажувај, не сум само јас ова што го мислам.
Подолга и подлабока е болката, Хоуп. Не си ставам на срце, само станав повторно свесен дека пак (може после 5 години) и мојот труд нема да се цени како тој на Ио Соно. Има други места, се знаеме и двајцата од Црно - Бело, ќе ја завршиме работата таму ако треба.

Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...
И тоа што викаш. Фала ти за коментарот и за мислењето. И тоа „некојси мистичен” е многу убава кованица, фала и за неа, зашто говори многу. Тој може е газда и „силата” на форумот, но епитетот „некојси” зборува колку неговиот труд е ценет, а колку мојот. При сила убавина не бидува.

#IoSonoZlatikevichius :D

Не озбилно у право е човекот, не е модератор а највеќе се труди и постира на подфорумов и го држи у живот.
Темата за тапчовците е една од поважните тука, ако не и најважна, од неа и почнав филмови да глеам, да не беше таа ќе гледав филмови со Џим Кери и Адам Сендлер.
Нон стоп ја посетувам, иако иам скоро 50% од неа изгледано а тие што останале неизгледани ваљда никад нема ни да бидат пошто се сај-фај и мјузикли, сепак чат пат коа ми е досадно си влагам да видам што има. :D

На никого не тежи, и на никого не му смета ако стои во важни, само може да помогне, затоа е и направена. Исто ко и ТОП 250 иако за мене секогаш и секаде тапчовци > топ 250. :icon_mrgr:

Vo svetot na biznisot i marketingot postojat nekolku mnogu prosti NEPISANI pravila koi sekoj poedinec ili firma, ako drzat do sebe i svojot ugled, gi sledat. Edno od osnovnite pravila e:
Za sebe mozes da kazuvas sto sakas, da se falis (sto povece se falis samiot sebe, stanuvas poodbiven, se si ima granica i mera), da se kudis, ama bukvalno se (normalno posle ce gi snosis posledicite), no za KONKURENCIJATA NE SMEES (normalno ako drzite do sebe) DA ZBORUVAS LOSO ama NIKOGAS i vo NITU EDEN MOMENT. Prv pat koga ce go napravis toa ti si AUT.
E sega ovde na forumov ima nekolku korisnici ( ili vece dokazani dileri) na GREE koi toa sekojdnevno vo prekumerni dozi go pravat i po ova pravilo za mene se odamna vo AUT. Inace bi bilo sosema vo red onie sto kupile GREE i tuka se falat deka se dobri i toa go kazat ednas, dvapati, tripati, ama po STOPATI edno te isto i po STOPATI deka drugite klimi po edna ili drugo osnova se polosi od nivnite, ne e i ne moze da bide nikako vo red.
Znaci site ovie sto udiraat sekojdnevno vo talambasi i ne se dileri na GREE ja prekardasija i stanaa dosadni, a onie sto se dileri po mene ne znaat da si ja vrsat rabotata, bidejci se kosat so gornoto pravilo i i pravat epten losa usluga na maticnata firma.
Maticnata firma GREE ovde na forumov se ima registrirano kako obicen clen i si postira reklami na eden umeren i kulturen nacin, sto mene voopsto ne mi smeta. Daj boze i site drugi sto prodavaat klimi istoto da go pravat, no izgleda deka nemaat sluh za takvo nesto......
Ostanuva da se nadevame deka ima pilot vo avionov, koj ce ja sredi malce temava od vakvi likovi i ce ni ovozmozi edno druzenje na edno podostoinstveno nivo.
Inace da ne misli nekoj deka moze da navreduva so pogrdni zborovi i da misli deka ce ostane tajna negovata adresa ili deka posle toa nekomu nema da mu pukne filmot pa da go preceka pred vrata........ Kako sto posle tuka diskusiive natamu ide po se izgleda.

Секоја чест за трудот, но темата е стара 5 години и добро си го отслужи своето во овие 5 години. Доколку сакате, може да биде отклучена и да се актуелизира, но време е за нови теми да бидат поставени како важни :)
Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.

Џабе е, Џони. Ни некогаш за нешто не послушале, ни ќе не послушаат. Изговор: стара била темата. Има подфоруми со уште постари теми што никогаш и немале мислења, па уште стојат. Има, замисли, модератори што повеќе од 5 години не се логирале на форумов, а не па да измодерираат нешто, па уште се модератори. Ми одговорија дека така било зашто тие биле модератори кои вложиле многу за форумот, па затоа стоеле како почесни модератори. Тоа и би го почитувал, да не беше двоен аршинот за некои други (поранешни) модератори кои исто така имаат вложено многу во форумот. Еве, @Io Sono Interista и @Forrest Gump се први на кои ми текнува. Ама баш тие им беа трн в око на некои од „горе”, па затоа сега им сметаат и темите кои тие ги отвориле и за кои вложиле толку многу енергија.

Реков, Џони - при сила убавина не бидува. За жал, тука ништо не можеме да сториме ни ние, ни @wot и @џимеј . Ќе играме на орото кое ни го свират квази-музичари, додека не ни скисне еден ден, па да се пуштиме од него.

Кои се овие сунѓер боб поенти стварно не разбирам...

Тоа е all time каталог на филмови, не е сезонски/годишен каталог па да му одмине време и биде заменет со некој нов.
ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.

Ако има интерес да се дополнува, ќе биде отклучена темата и ќе биде актуелна.

ако е all time каталог не значи дека мoра да биде најгоре for life.

Ако има интерес да се дополнува, ќе биде отклучена темата и ќе биде актуелна.
Зошто па да не значи?
Темата е водич за гледање филмови и содржи all time класици, како си замислуваш да се „дополнува“?
Да измислуваме класици од 2016та и да ги додаваме во темата just for the sake of it?

Какво риалити шоу може да се направи од форумов еј, Big Brother го*на да јаде.
Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D

Сум рекол неколку пати, цела плата би ја дал да имам пристап до сите конверзации од само една личност од форумов :D
Дај ја. Прво платата, па имаш screenshots од сите мои конверзации. Мојт? :P[DOUBLEPOST=1474738422][/DOUBLEPOST]Море username и password ти давам, какви screenshots! :D

Не си ти толку интересeн, таа една личност е специфична, не мислев било кој. :D

Има во последно излезено нешто салам шо го има на торент?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom