Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
На утакмицава како да се искупуваат што 2 сезони двата тима играа срање фудбал.

C

Castiel

Гостин
Ама се искршија неколку нозе во ПЛ и почнаа да ги санкционираат со црвен се почесто поради намерата :)
И во право се до негде, не можеш со отворен ѓон по топка да одиш, Еванс лигаментите му ги отвори на еден од Болтон.
Добро веќе сеа ако смениле тоа правило е друго. Мене логички ми е да не е пошто кој играч стига прв до топка е во предност. Башка колку што е крив тој што го прави стартот толку е и другиот играч што исто така не пази во каков дуел влегува.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Малце претера калтенбург со судењево, еден фаул не досуди за Јунајтед а сите допири на сити ги санцкионираше со слободни удари и жолти картони.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овие па уште му се објаснуваат дали било или не било црвен.
Ок не било, голманот имал предност у шеснаесетник, секако, предност има да влага со две нозе у џигери.

Старт со отворен ѓон се санкционира со црвен картон, со две нозе у лудница се праќа, не знам зашто уште се објаснувате.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
По правило не би требало во никој случај да е фаул. Башка што е во голмански простор каде што голман има предност. Ваљда и затоа не досудија фаул. Ни Еванс во тие ситуации не би требало да го санкционираат. Во оваа ситуација колку што не пазеше браво толку и Руни. Е да го поткачеше прво Руни па после топката ваљда ќе досудеа пенал.
Аиииии што збориш бе? :eek: Тоа важи за нафрлени топки, не и за стартов. Ебаго му се пушти со отворен ѓон директно во цеваница, чист црвен што има везе ако е голман.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Страшна игра на 2-те екипи но мислам дека Сити е подобар.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.824
Поени од реакции
17.772
Овие Сити во последните 2 шанси во овие 2 минути да не си подаваја од чоек до чоек со таја пуста пасија за подавање на Пеп и тоа во шестнаесетник ќе даеја 2 гола :tapp:

3ца отворени пред гол чист тие си подават сите да ја гибнеле по еднаш:facepalm:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.577
Клатикур ти е најкатастрофа судија у Англија како пред месец дена да беше таа утакмица против Јунајтед , после она полуфинале со Барса најкатастрофално судење што сум видел у топ лигиве у Европа

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро веќе сеа ако смениле тоа правило е друго. Мене логички ми е да не е пошто кој играч стига прв до топка е во предност. Башка колку што е крив тој што го прави стартот толку е и другиот играч што исто така не пази во каков дуел влегува.
Епска глупост. :facepalm:

Крив бил тој пошто не пазел у каков дуел влагал а другиот се улетал со две нозе. :pos::pos::pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
Овие Сити во последните 2 шанси во овие 2 минути да не си подаваја од чоек до чоек со таја пуста пасија за подавање на Пеп и тоа во шестнаесетник ќе даеја 2 гола :tapp:

3ца отворени пред гол чист тие си подават сите да ја гибнеле по еднаш:facepalm:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Браво ќе им донесе - 10 бода на Сити сооветна замена за Харт

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010