Добро веќе сеа ако смениле тоа правило е друго. Мене логички ми е да не е пошто кој играч стига прв до топка е во предност. Башка колку што е крив тој што го прави стартот толку е и другиот играч што исто така не пази во каков дуел влегува.Ама се искршија неколку нозе во ПЛ и почнаа да ги санкционираат со црвен се почесто поради намерата
И во право се до негде, не можеш со отворен ѓон по топка да одиш, Еванс лигаментите му ги отвори на еден од Болтон.
Аиииии што збориш бе?По правило не би требало во никој случај да е фаул. Башка што е во голмански простор каде што голман има предност. Ваљда и затоа не досудија фаул. Ни Еванс во тие ситуации не би требало да го санкционираат. Во оваа ситуација колку што не пазеше браво толку и Руни. Е да го поткачеше прво Руни па после топката ваљда ќе досудеа пенал.
Епска глупост.Добро веќе сеа ако смениле тоа правило е друго. Мене логички ми е да не е пошто кој играч стига прв до топка е во предност. Башка колку што е крив тој што го прави стартот толку е и другиот играч што исто така не пази во каков дуел влегува.
Овие Сити во последните 2 шанси во овие 2 минути да не си подаваја од чоек до чоек со таја пуста пасија за подавање на Пеп и тоа во шестнаесетник ќе даеја 2 гола
3ца отворени пред гол чист тие си подават сите да ја гибнеле по еднаш![]()