Z
ziko bt
Гостин
Марија Шерифович на матура во Битола!?
Што е ова бе ? Се зеза овој или стварно шорц има ?
Што ли во животот го натерало да облече шорц за матурската вечер... И боса нога на ципела.
Ај родителите, ама обезбедувањето како го пуштило...Што е ова бе ? Се зеза овој или стварно шорц има ?
Добро пичка му матер со извинување што пцујам ама дома родителите со кој памет го пуштаат ваков облечен на матура бе !?
сменета е модата ама и ние се прилагодуваме, не сме застанале у времето од матура ко сме правеле, горе доле пратиме што е у тренд...Абе сменета е модата тоа сигурно сега јас да ставам слика каква бев на матурската вечер од денешна гледна точка може ќе биде смешно, 2009та одамна беше. Ама поентава е дека ние не бевме тетки. Дали 2-3 девојчиња имаше со фустани за на сунет, останатото сите бевме ај да речам нормални, не накинџурени до толку.
сменета е модата ама и ние се прилагодуваме, не сме застанале у времето од матура ко сме правеле, горе доле пратиме што е у тренд...Абе сменета е модата тоа сигурно сега јас да ставам слика каква бев на матурската вечер од денешна гледна точка може ќе биде смешно, 2009та одамна беше. Ама поентава е дека ние не бевме тетки. Дали 2-3 девојчиња имаше со фустани за на сунет, останатото сите бевме ај да речам нормални, не накинџурени до толку.
Леле да бе!Можда е полуматурант
Не знам како не му текнало да облече од оние за на плажа хавајки шорц за капење со цвеќиња и апостолки Rider во бојата на знамето од Бразил ваквиНа тој со шорцевите уште апостолки му фалат.
Што ли во животот го натерало да облече шорц за матурската вечер... И боса нога на ципела.
Леле ами овој во долна тренерка