Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Види брат, невер мајнд. Поштено се изнервирав што го чекам веќе 3 години филмот, а некој од вчера дознал и ми заварил поубаво местенце, и се тоа беше речено во афект. After all, не можам да дочекам уште 15 дена до филмот. Се надевам дека ќе биде вредно чекањето. :cautious:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ехее од кога го следам јас проектов, дури Спенсер не заслужуе карта успоредено.... :anco:

Јас полагам сите тие денови, дури Валентајн, па дури 16ти ќе ме најде, ама и јас ќе се изнервирав ако немаше карти ради сељаци. :icon_mrgr:
А тоа кажува многу од провинцијалец што се избацува на кино само на највечи блокбастери.

worth mentioning:
Corvus појма нема пошо гледа само блокбастери и некои средни класи серии. Затоа не е у право.
Еrich пак, е премногу ограничен и оправдано лејблд хипстер. И двајцата хејтате на негледано па не знаете шо зборите.
Тегла уште еднаш ако го исхејта Експериментер ќе го банирам од тема. Филмот беше супер.
Анон е срање, а не Линч. :icon_mrgr:

@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Кој е бе дечково?

Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија :toe:
Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:
Толку си тапа шо ни сајбермен нема да сакаат да те надградат, ни за то не им требаш.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Кој е бе дечково?

Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија :toe:
Паа реално, онака е, материјал за пред спиење, ко што би кажал Тегла.
Јас ја откажав по две сезони. Не е констатна со квалитет.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Јас до Капалди стигнав, го тажам Смит уште. Да го потажам уште малку и ќе продолжам :D
6та и 7ма сезона се многу добри, ако можеш некако до таму да стигнеш, убаво би било, story-то на Ривер Сонг ми е меѓу фаворитите, многу интересен елемент на серијата, ама ако ти е тапа па толку батали ја, може некогаш повеќе расположен ќе бидеш да ја догледаш :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.819
Поени од реакции
42.458
Дај и шанса :(

H

HoT IcE

Гостин
Ќе дадам две резервации за Дедпул на 11ти за двата најголеми хипстери и филмомана на форумов што не се провинцијалци.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.
:D

Цел ден на рати го гледав, ми излегуваа многу работи и никако да седнев во еден здив да го изгледам. Да, многу тежок англиски, ама океј кога ќе земиш во предвид дека Шекспир е, дека базиран на права трагична драма, јасно е дека ќе биде таков филмот. Се снаоѓав некако, ама се сврзуваа зборовите сами со шкотскиов (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom