Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
whatto waiting for avengers infinity war

boner-wad-2-365.jpg

Avengers: Infinity War (2018) - IMDb
Rating: 9.5/10 - ‎3,745 votes

55. The zen diaries of Garry Shandling (2018) - 10/10 Документарецов беше стварно добро скоцкан.
Гери можел да има само малце подобар ракопис, едвај разбирав некои делови. :D Супер комплексен човек, гениј, па ваљда тоа едното оди со другото заедно. :(
Се надевам и сериите ќе му ги ѕирнеш, посебно Шоуто на Лери Сендерс, уште поише да го осетиш генијалното, зашо стварно е гениј

Некој дали знае дали и уште колку ќе се снимаат филмови од стрипови у холивуд, и кога ќе се вратат на нормални ствари зошто не потекоа у задни 10 год ?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Некој дали знае дали и уште колку ќе се снимаат филмови од стрипови у холивуд, и кога ќе се вратат на нормални ствари зошто не потекоа у задни 10 год ?

Уште 15 најмалце. Патете.

Кога ќе престанат да носат профит.

55. Mr. Nobody 2009 ★★★
56. Jurassic World 2015 ★★★½
57. Kiss Me Deadly 1955 ★★★★

Април:
58. The Game 1997 ★★★★½
59. Seven Psychopaths 2012 ★★★★
60. Everybody’s Fine 2009 ★★★★½

Од Mr. Nobody изгледа очекував повеќе и едвај го догледав. Ме изгњави некако. :toe: Овој последниов ме умре од плачење, може и затоа му дадов повеќе ѕвездички, а таман реков одамна не сум плачела за филм иии... :sramezliv:
Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.
Маестрално и уникатно ремек дело како Mr. Nobody те изгњавило и добива 6ефче?

Ај оди во ДК и пишувај како си трапава и секаде се сопнуваш, те молам.

Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.

Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.
Помија > драмите и комедиите у кои глуми Де Ниро колку да се дешаа нешто у задњава декада or so.

Zoso ja sum kul a site drugi se tapa .....

Dodusa gleam nekoj krsto go ima gleano i nekoja ema vel od tie so me sledat na letter :toe: taka da 4ca sme
Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom