H
HoT IcE
Гостин
Си требал да им пишеш на страната на фејсбук. Ја уште пред некое време им пишав ако не е проблем да ми пишат кога ќе биде првата проекција за да резервирам и саат време откако ја објавиле на страната ми пишаа. Кога резервирав цела сала слободна беше си биравму го кладеееБраво Корвус
Него како ме изнервира значи со премиерава на Дедпул. Три години го чекам филмот, цело време ја следам Синеплекс да видам кога ќе ги пуштат билетите, и на крај едвај две асални места најдов у задниве редови. Па пизда им матер на покондурениве што од вчера слушнаа за ликот. Ама најсериозно.![]()

И не е само за Дедпул и за други ствари е така. Бетмен лајна јајт излезе од Кушкундалево со некои траги комични изјави и одма „рајата“ го следат, Ина Курветина излегува, ајде следбеници, Даниел Кајмакоски излезе, (леле срце еее), прават филм за Дедпул - такоџе. Само 20 посто од тие што имаат резервирано, знаат нешто за Дедпул подолго од 1 година, а 5 посто прочитале каков било стрип со ликот. Нема потреба да коментирам повеќе ко гледам некои мрсули на ФБ (читај покондурени сељаци) како споделуваат трејлери, сликици и што ли уште не од Дедпул пред 2, 3 дена, а прв пат пред некој ден слушнале за ликов. Разбирам да има гужви за Бетмен, за Супермен, али за лик што од вчера го слушнале толку да се напалуваат, не. И не сум хејтер или хипстер, ама ми смета таквата Македонштина, која ја има само кај нас.
Видоа подобрите редови отидоа, па сега првите само во живо ако отидеш ќе ги продаваат