Corvus
Latrodectus
Двојни стандарди а ?
Најди го моментот од кај почна сета оваа дискусија за суперхерои и постирај го. Ако не го најдиш, јас ќе го најдам и ќе цитирам, кој како се убаци, во шо и зошто.
Најди момент кај шо го напаѓам членот со клошар или слично. Она што јас го напаѓам е филмот. Тука расчистете. Ако сте се навредиле со тоа што сум го напаѓал филмот, а ептен сте го сакале, јас се извинувам за добивањето на такво чувство од чисто чоечки живеачки односи, не дека чувствувам потреба да се извинам или слично, пошто го ХЕЈТАМ ФИЛМОТ!!!!(патем до оваа констатација сте далеку поблиску вие, ама нејсе небитно)
И реков имам гледано, не мрчам на негледано, пишав наназад
Киссиис ту ол, писсис, живна тро темава. Се надевам модераторите ќе ценат тоа што размрдавме колорит![]()
Не викам дека ти некого викаш клошар, тоа беше all in all критика за темава, не за тебе конкретно. Не се вреѓам јас што ти напаѓаш филм, не сум го напишала јас филмот па да се вреѓам, нели?
И кои двојни стандарди бе Турви? Во последнава година не ни имам изгледано толку филмови за да ви кажувам дали ви е изборот добар или лош.
И не е тоа битно, интересно ми е и мене кога ќе се закачите за нешто во темава, ама постот не ти беше на место зашто којкур.. сме си шибале филмови и не сум одела у темата зашто кои биле членовите мене да ми кажуваат што да гледам бе -.-
Ај бе Турви, барем со тебе се знаеме