G
grande-juve
Гостин
Не се споредливи Интерстелар(визионерски филм) и Марсовец(филм за преживување). Може на пример Интерстелар со 2001, а Марсовец со Гравити...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да... Gravity, Moon, Sunshine итд..Не се споредливи Интерстелар(визионерски филм) и Марсовец(филм за преживување). Може на пример Интерстелар со 2001, а Марсовец со Гравити...
the intern mnogu dobar... dzabe klisea I predvidlivost I sve, ipak mnooogu sladok.![]()
Kако може филм со Ен Хетавеј да е сладок?![]()
Ау, е по што? Приказната ја извитопериле до толку што сите поенти кои Малиот принц ги носи се утнати.p.s. The little prince поштено си развали и ми е подобар од Inside out.![]()
@Strelec Manuelno ja drzam vo vtora ne mi se svigja vo auto znae da se razduva pa posle da smiruva i toa ne mi se svigja i me nervira i poradi toa duri ne sum ni go istrazuval podolgo da vidam so prai. Inace kako sto pisav znaci bukvalno drzam non stop na daljinsko 26 i koga mi stanuva toplo spustam na 25C nekad i na 24C za kratko nema moment da ima razlika pomegju vnatresna i zadadena poveke od 2C i sum nemal potreba da pojacuvam brzina. Ke probam nekad na auto pa ke pisam kako ke se ponasa za da dobies konkreten odgovor ama pretpostavuvam deka ke odi vo pogolemi brzini sigurno.@vedar Odlicna klima a i odlicna temperatura na samo 40cm za podesena 25-26....samo bi te prasal dali manuelno ja drzis vo 2ra brzina ili ti e na Auto pa togas najcesto vo 2ra duva?
Znaci me interesira dali go pojacuva duvanjeto na 4ta/5ta brzina za da brzo ja postigne zadadenata T primer ako ima golema razlika pomegju vnatresnata(21) i zadadenata(25) ?
Ili pak ne diga izduv poveke od 2ra brzina ?
Јас не велам дека беше лош, или дека немаше поента. Напротив - да не постоеше Егзипери, сигурно би добил и 10/10 од мене. Вака, заради (ај, да не бидам прегруб) чудната адаптација на едно ремек дело, за мене губи многу од вредноста. Јас по филмов се чувствував ко мало дете на кое му кажале дека Дедо Мраз не постои. Ми осквернави нешто што сум идеализирал.Ако се земени ликовите и дел од приказната, не значи дека до крај мора да се следи истата. Мене ми се свиѓаше и ми имаше убава поента, сега кој како го сфатил.
Тhe Revenant парче од филм
Повеќе ми се допадна од Брдмен ради пределите во кои е снимен, маестрални, специфични сцени колку сакаш. Акцијата одлична. Нек си ебе векот, го бива Чилеанецот за режија. Камерата владее!
Лео нека почне да спрема говор без солзи.