Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да... Gravity, Moon, Sunshine итд..Не се споредливи Интерстелар(визионерски филм) и Марсовец(филм за преживување). Може на пример Интерстелар со 2001, а Марсовец со Гравити...
the intern mnogu dobar... dzabe klisea I predvidlivost I sve, ipak mnooogu sladok.![]()
Kако може филм со Ен Хетавеј да е сладок?![]()
немој не ме „радуј“, џабе ането ко ми беше клише, досаден.the intern mnogu dobar... dzabe klisea I predvidlivost I sve, ipak mnooogu sladok.![]()
Ау, е по што? Приказната ја извитопериле до толку што сите поенти кои Малиот принц ги носи се утнати.p.s. The little prince поштено си развали и ми е подобар од Inside out.![]()
Ако се земени ликовите и дел од приказната, не значи дека до крај мора да се следи истата. Мене ми се свиѓаше и ми имаше убава поента, сега кој како го сфатил.Ау, е по што? Приказната ја извитопериле до толку што сите поенти кои Малиот принц ги носи се утнати.
Јас не велам дека беше лош, или дека немаше поента. Напротив - да не постоеше Егзипери, сигурно би добил и 10/10 од мене. Вака, заради (ај, да не бидам прегруб) чудната адаптација на едно ремек дело, за мене губи многу од вредноста. Јас по филмов се чувствував ко мало дете на кое му кажале дека Дедо Мраз не постои. Ми осквернави нешто што сум идеализирал.Ако се земени ликовите и дел од приказната, не значи дека до крај мора да се следи истата. Мене ми се свиѓаше и ми имаше убава поента, сега кој како го сфатил.