Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Псв 2-1.Ај сеа пуши го пичко холандска и твојата гнасна филозофија и све по ред у уста да ти изнаебам.ОД април ти ја трпам оваа неигра и овој очобол

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А сите што сте запнале Гигс заменик за ЛВГ, мислете дека до сега нема ништо кажано? Дека за јадење тулумби е асистент? Ако го биваше ќе се сменеше нешто до сега, не верувам да не доаѓа до збор од главучот

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
А сите што сте запнале Гигс заменик за ЛВГ, мислете дека до сега нема ништо кажано? Дека за јадење тулумби е асистент? Ако го биваше ќе се сменеше нешто до сега, не верувам да не доаѓа до збор од главучот
До менаџерот е проблемот. Цел клуб од корен сака да го прилагоди на неговите глупи филозофии...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Тоа ти е заради твојта несериозност Ван Гале ете тисега, ама ја нема да се нервирам како некој, не веќе додека си ти тука пичка ти мајчина за последен пат.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
До менаџерот е проблемот. Цел клуб од корен сака да го прилагоди на неговите глупи филозофии...

значи дојдовме до заклучок дека за џабе е асистент? Не викам дека не е, ќе славам кога ќе си оди главата голема, ама па да не доаѓа до збор Гигс не ми се верува

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Дежa ву стaнa oвa веќе...ех прoшлoтo кoлo мoжевме дa зaвршиме рaбoтa.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
значи дојдовме до заклучок дека за џабе е асистент? Не викам дека не е, ќе славам кога ќе си оди главата голема, ама па да не доаѓа до збор Гигс не ми се верува
Мене некако па ми се верува. Ко воштена фигура е Гигси на клупа само. Ко Хорхе у државава наша, али не го обвинувам Гигс, бордот е крив што му дозволија на ЛВГ да стигнеме до ова ниво.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еее јас кога зборев дека ова е смешен тим со уште посмешен тренер.

Лига Европа бе :pos:Е и сега ако не го избркаат, нема кога. Беда!

Kajgana Shop

На врв Bottom