Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ете така конечно на сите ни стана јасно дека не е можно само играчиве да се криви.На колку утакмици имаше погрешни измени брои некој?сака со сила да прогура некој си негови замисли а гледа дека не иде.Значи џабе е и Мата да се избрка,кој патем денеска беше најдобар дур паметниов не го извади.Така беше и со Ди Марија,значи е јасно каде смрди работава,ја би му шлапнал уште вечерва отказ,за секој случај дан се предомислат до утре,мрш бе.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ама не сме примиле гол во последните 10 минути :pos::pos:

Остана ли уште нешто за бранење? Дај кажете го.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
@tander123 Ајде сега пак објасни ми ко пред некој ден кога ми викаше дека се е во наши раце и имаме се под контрола во групава.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Малце да се вратиме во реалност, ни судии ниту некој друг не ни е крив што сме во оваква ситуација. Овој тим се уште не е зрел за настап во лига на шампиони, и најреално би било да си испаднеме и да престанеме да се резилиме.
Не е толку до целиот тим, колку до филошофи. До сега ќутев за неговите филошофии, ама последниве месец дена се гледа најслабата карика.

Па Пи... Му Ма....на, од авион се гледа дека освен Давидчо и Крис све друго игра кај шо не им е место. Пушти ги на природни позиции бе тефтер еден замрчкан!!!

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Повеќе од ова и не заслуживме. Со ваква игра не се поминува групи. Фала му ЛВГ ама не заслужува да биде тренер на овој тим.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
@tander123 Ајде сега пак објасни ми ко пред некој ден кога ми викаше дека се е во наши раце и имаме се под контрола во групава.
Уште го немаш на игнор стаено ? Па исти се шансите да фатиш рак од воздухов у скопје и постовите на таа фаца.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Доста плачите, транзиција е. Да не планиравте да освојат ЛШ? Се знаеше дека ова следува порано или подоцна. И стварно има муда овај, во меч што е бити ил небити, тој игра со Варела, Пауел и Мајкл Џексон. Ај лајк ит.:cool: Ќе не биде.(y)

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Со Бродвик-Џексон, Варела, Пауел не се победува Волфсбург.
Повредите си го направија своето.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Со Бродвик-Џексон, Варела, Пауел не се победува Волфсбург.
Повредите си го направија своето.
Ван Гал си го направи своето :) искрено, не знае кај тера

Kajgana Shop

На врв Bottom