Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 октомври 2023
Мислења
624
Поени од реакции
873
Ти одговарам, а не те прашувам :kezec:

Интересни осцилации имаат твојот ментален (не)капацитет:
1. Прво викаш дека не смее да се постираат финансиски ствари (демек твој е форумот, па ти ќе кажуеш што како)
+ фудбалот треба да биде само околу спортскиот дел и резултати, како фан не те интересираат финансии.
2. Го потиш континуирано на сите мои финансиски постови, ничим прозван
3. Почнуваш да пишуваш за финансии, долгови, откази и ФФП патем не ни е проблем тоа, ама толку разбираш)
4. Па уште реплицираш, врати се стотина страни кој што пишал, демек Таки Фити братот од времето е :ROFLMAO:

Нова врста на шизофренија, секоја чест. Кажи ни само, кога си у добрите, да не губат членовите време да ти реплицираат на празно.
Кај сум рекол дека не смее,сум рекол може треба да се престане. Уствари шо ме гајле ти што мислиш ирелевантен си,се фати за мене како некој манијак,божем со ку..в у манџа сум ти бркал, ја да те прашам да не си можда геј, оти овие твои хормони само на тоа личат.
Автоматски споено мислење:

И збори у прво лице еднина,пошто никој не те ебе два посто као шо гледам. Доста внимание ти дадов, сега нацртај си едно море и удави се.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.806
Поени од реакции
8.605
@3dg@r абе ти од наште краишта си бил. Користиш чисто овчеполски узречици :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
Излезе видео каде Гарначо гестикулира дека ке оди да се пресоблече, но сепак, не се вратил на клупата, ниту пак ги отпоздрави фановите. Изјавата е на место, и е добар начин да се спушти топката. Ама мислам дека ако продолжат вакви ситни глупоштини, дека Аморим ке го избрка.
Go tolerira do leto samo, ke leta cim se otvori transfer pazarot i ke si donese negov stil na igrac.

Kajgana Shop

На врв Bottom