Ете ти така гледаш на работите.. Троши топки, губи при дриблинзи.. али па таква му е улогата и такви му се карактеристиките, да повлече, да креира шанса, да направи вишок... Мое мислење е дека е измислен за сите наши у напад шо ги имаме моментално. Значи преку тасе (опет) ми е да ги гледам цело време на сигурно да ми играат ..подај на првиот најблиску што ти е, без ризик .. и така едно дваес пати.. па од што нема каде дај им на бековите па нека нафрлаат они и може ќе удри у некоја глава.Па да не му одговараше случајно? Да не газеше се пред себе, па сме го продале и сеа ќе се тешиме не му одговараше Италија.
Со главата у земја и паѓаше на секој ебан дуел.
Сега е доста ојачан у дуелите ама горе доле истиот играч остана, солира, себичи, форсира дриблинзи и шутеви од кои 1 ќе влезе и се потресува цел свет, троши милијарда топки, го нема по цели утакмици.
Ја со глава гарантирам дека сега во оваа форма да се врати во Италија пак ќе биде истиот.
Милион пати е праен муабетов, Кутињо не е материјал за лидер, т.е е материјал за лидер во ваква екипа како Ливерпул моментално, ама во појака екипа со појаки играчи околу себе ќе си биде 2ра 3та виолина, случајот со Суарез и Стариџ пред 2 години.
И баш последниов пример не ти требаше, да ја гледаше утакмицата ќе увидеше дека го немаше цела утакмица, шутна 2 пати, погоди и сеа го слават... што е оправдано, не викам не.
Далеку од Пирло.Ете ти така гледаш на работите.. Троши топки, губи при дриблинзи.. али па таква му е улогата и такви му се карактеристиките, да повлече, да креира шанса, да направи вишок... Мое мислење е дека е измислен за сите наши у напад шо ги имаме моментално. Значи преку тасе (опет) ми е да ги гледам цело време на сигурно да ми играат ..подај на првиот најблиску што ти е, без ризик .. и така едно дваес пати.. па од што нема каде дај им на бековите па нека нафрлаат они и може ќе удри у некоја глава.
Башка и овој млад беше.. од авион се гледаше дека има талент. Нит шанса му дадоа ко шо треба.. ни време да се прилагоди, а дојде од селска лига ко што е бразилската. А и не е џабе сигурно што се поврзува со тимови ко сити и барса... Нов Пирло ни е на повидок...
Па Бог за нас е заради тоа што го има постигнато.Не реков дека Мурињо за Челзи има постигнато исто колку и САФ за Јунајтед. САФ е бог за вас и би го поддржувале во се, Мурињо е бог за мене и би го поддржувал во се.
Моментално нема подобар менаџер да го замени. АМА ваква криза се решава само со промена на стручен став. Можеби нема да го избркаат ама проблемите ќе се задлабочат уште повеќе. И на крај пак ќе добие отказ.Мурињо е најдобриот менаџер. Мислиш ќе остане Челзи во ваква ситуација се додека е со него? Јас гарантирам дека ако остане, наредна сезона Челзи пак освојува, или до крај ќе биде во трка.
Не, кризата се решава со време. Играчиве освоија лига лани, заедно со Мурињо. Сигурно не заборавиле одеднаш да играат. А бркање на менаџер при првиот потежок период и фрлање во вода на години работа и градење нешто, зимање нов менаџер и пак бркање при првиот потежок период е смешно ако сакаш да се искачиш на повисоко ниво како клуб.Моментално нема подобар менаџер да го замени. АМА ваква криза се решава само со промена на стручен став. Можеби нема да го избркаат ама проблемите ќе се задлабочат уште повеќе. И на крај пак ќе добие отказ.
Ти го прочтитав и мислењето за "смешен клуб". Смешен клуб е клуб кој праи смешни одлуки (како непотребните промени за мал слип во минатото што ги праеше русинот). Раскинување на договорот со Мурињо со оглед на околностите нема да е смешна одлука затоа што клубот ви тоне во слободен пад.
Со третово место и 4 бода зад лидеров?Да не беше Мурињо и лошата форма на Челзи кој ремет ќе имаше Ван Гал...вака не е битен![]()
може мурињо ќе си го смени својот став, па ќе останеМоментално нема подобар менаџер да го замени. АМА ваква криза се решава само со промена на стручен став. Можеби нема да го избркаат ама проблемите ќе се задлабочат уште повеќе. И на крај пак ќе добие отказ.
Ти го прочтитав и мислењето за "смешен клуб". Смешен клуб е клуб кој праи смешни одлуки (како непотребните промени за мал слип во минатото што ги праеше русинот). Раскинување на договорот со Мурињо со оглед на околностите нема да е смешна одлука затоа што клубот ви тоне во слободен пад.