Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.666
- Поени од реакции
- 88.539
од мобилен пишувам, ме мрзеше целото име на тимот да го пишувамНе се лутам ама друг пат вака....
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
од мобилен пишувам, ме мрзеше целото име на тимот да го пишувамНе се лутам ама друг пат вака....
Судиите ги играле x на полувреме утакмицивеВечерва како да е забрането да се постигнуваат голови...
Знам, јасно ми е. Икс завршува милион%. Имате бе шанси нешто или за на кур сте само?Tи штом ја имаш и без пенал ќе не тепаат![]()
За кур и тоа магарешки да го примат сите по еднаш на чело со тоа стратегот.Знам, јасно ми е. Икс завршува милион%. Имате бе шанси нешто или за на кур сте само?
Пуцана од непосредна близина, плус Барѕаљи не ја ни глеа топката(нема намера)... може да се суди али и не мора, според судиски правила...да не речите не признаваме
![]()
Прашај ги тие што ја фатиле од почеток. Јас у 40та стигнав. Тие пет минути + 2 продолжение беа тапа од страна на Јуве.Знам, јасно ми е. Икс завршува милион%. Имате бе шанси нешто или за на кур сте само?
Ту бре, да не ти се скршат прстите ако допишеш Ноне..од мобилен пишувам, ме мрзеше целото име на тимот да го пишувам![]()
Ненамерно ама оди во рамките на голот топката чист гол е и чист пенал.Пуцана од непосредна близина, плус Барѕаљи не ја ни глеа топката(нема намера)... може да се суди али и не мора, според судиски правила...
Баш тогаш го намалија темпото, дотогаш притискаја.Прашај ги тие што ја фатиле од почеток. Јас у 40та стигнав. Тие пет минути + 2 продолжение беа тапа од страна на Јуве.
Со последни пари уплатив. Али, кога се работи за Јуве јебеш и пари и се, ФОРЦА ФРОСЕЗа кур и тоа магарешки да го примат сите по еднаш на чело со тоа стратегот.
Со последни пари уплатив. Али, кога се работи за Јуве јебеш и пари и се, ФОРЦА ФРОСЕ![]()