Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
сфаќам зашто е таков... дечкото уште у основно бил...На екскурзија.
сфаќам зашто е таков... дечкото уште у основно бил...На екскурзија.
Ригил брат, ова е овде е Италија, нема тука фино и културно објаснување со Миланези, Јувенташи и Интераши, тука се влага дрско, со клизачи и палка у грб.Го банираа.
На куров!па каде е он
сфаќам зашто е таков... дечкото уште у основно бил...
Ban za direktna navreda kon svetecot UFOНа куров!
Наши сме ние, смееме. хехеBan za direktna navreda kon svetecot UFO![]()
![]()
Ама си малце, м?
И ја така мислев... ама изгледа од мајка е таковму ставиле дрога во сладоледот
не е гомно од човек бе, баш е супер човекотmene najvise me kurci sto takvoto urlanje go poistovetuvaat ko rasizam, e kur e rasizam pa i tie ne se glupi da se rasisti koa 100 crnci imaat, veze si nema, ednostavno e nameneto za nego ko gomno od coek, a ne kontra cela ebana nigerska rasa.
епа и кучка е највише земен за тие прљавите работи и да играше у галатасарај у најмала рака главната трибина ќе беше по негово име или тренинг центарот, стадионот ...Фелипе мело е највише земен за оние "прљавите" ствари пошто сите се пички нема никој муда за ништо,исто прочитав некоја статија дека бил страшен мотиватор што и горе доле се глеа на терен фалеше таков играч,настрана тоа ти ли најде да ми кажуваш за играчи бе не постоите со Куцо во тим.Патем честито победа,у секој случај заслужена иако второ заличивте малце на Младина - Маџари
Уфо е легенда бе,кој кур си ти да кажуаш овде закони?[DOUBLEPOST=1442972796][/DOUBLEPOST]И нормално дека ќе биде на секоја страна,лепак е бе неписменЛеле цела страна глупости ебаве децата.... мора ли на секоја страна уфо уфо уфо?
Чекај сега, ти нели беше за Интер? Или и Лацио ги симпатизираш?Габриеле Сандри ако беше денеска жив,ќе наполнеше 34 години.
Ваљда ќе има нешто вечер од навивачите на Лацио во негова чест