Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 26.752
Да, заборавив дека немаат Х Турците.Т.е. дека не го изговараат.
Сеедно, играчиште е момакот, и се надевам дека нема да отиде во Баерн.![]()
Во Интер секако нема да иде.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, заборавив дека немаат Х Турците.Т.е. дека не го изговараат.
Сеедно, играчиште е момакот, и се надевам дека нема да отиде во Баерн.![]()

Во Интер секако нема да иде.![]()

Овај Конте мн лајна јади, а шо убо Алегри си го води тимот, ем мн шанси дава на младите и прај добри работи, мн е флексибилен со формациите....
е сеа имаме по некој турски збор али јбг[DOUBLEPOST=1438949278][/DOUBLEPOST]
Зависи кој ја објавил веста, ако е Лаудиса тогаш неГазетаделоСпорт шпекулантстки медиум е?
баш е точнаЈас мислам дека Леверкузен ќе пројде. Имаат одлична основа, сега го земаа и Џонатан Тах како доста надежен фудбалер и претпоставувам иден столб на одбраната на Леверкузен, Калханоглу им остана, Белараби е одличен, тука е и Кислинг, а од лани тренер им е оној што им беше на Салзбург до пред две години, го заборавив како се викаше. Одличен тренер е и добро ја има уиграно екипата.
Што знам, според мене Леверкузен е покомпактна екипа од Лацио.
Па зависи, весник е и не ми се верува од свој ракав да тресат шпекулации ама па не се ни некои апла веродостојни.ГазетаделоСпорт шпекулантстки медиум е?
Педула е само добар за помалите клубчиња промаш нема, за големите често зелени треси.Па зависи, весник е и не ми се верува од свој ракав да тресат шпекулации ама па не се ни некои апла веродостојни.
Ди Марцио, Педула и Лаудиса ние ги пратиме најчесто, како најсигурни.
Види, јас никогаш не се осудувам да ги споредувам играчите на тој начин. Ако е за тоа Атлетико никогаш немаше да ги тепа Реал и Барса, затоа што Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл >>> Арда, Манџо, Коке и компанија.Овие што ги наброја не се ништо подобри од Андерсон, Кандрева, Биља, Пароло и другарчињата. Плус за Лацио е што играат и Супер Куп па ќе имаат во нозете и една сериозна утакмица, нема да биди темпирана формата само со пријателски.
Види, јас никогаш не се осудувам да ги споредувам играчите на тој начин. Ако е за тоа Атлетико никогаш немаше да ги тепа Реал и Барса, затоа што Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл >>> Арда, Манџо, Коке и компанија.
Јас само спомнав дека Леверкузен има одличен костур на екипата и дека се стварно добри, и да не се ослонуваат сите на муабетот дека Лацио пред 2-3 години со Козак ги погребал германците во ЛЕ. Врска си нема тоа, сега е сосема друга приказна. Ќе видиме, по мене мислам Леверкузен дека ќе помине, но не значи дека Лацио нема шанси.
Не знам, тоа Деви новинарот разбира.
Му ебам тоа Игуаин-от.Ливаја ќе гостува во Скопјепо Констант уште една легенда на италијанскиот фудбал гостува во Скопје.