Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овај е тој шо ја шири веста Бензема во Арсенал веќе 2 трансфер прозорец. Немам формирано мислење за човеков ама сигурно не е во класата на овие погоре. Мислам дека е само уште еден сличен на Спортмедиасет (срање)[DOUBLEPOST=1438986592][/DOUBLEPOST]
Да ми лапниш ИгуанатаНе знам, тоа Деви новинарот разбира.Му ебам тоа Игуаин-от.
Ја само Ди Марцио, Педула и Лаудиса ги пратам.
Нит едните нит другите ќе добијат оштета, шо уште се замарат и срамат и едните и дргите не знам али ај..Враќање на титулите или оштета од 500 милиони евра, а?
http://www.italianosveglia.com/calc...2_risarcire_tutti_i_danneggiati-b-89248.html#
Vrhovni sud Italije demolirao odbranu Juventusa! Juventus ce morati kompezovati sve ostecene u aferi Calciopoli a ne kako su oni zeljeli da FIGC plati njima odstetu od 444 miliona.
Takodje ce se i Fiorentina i braca Della Valle i Lotito morati prihvati za novcanik i platiti odstetu svima koje su u cuvenoj aferi ostetili. Vrhovni sud je opet ponovio da su radnje Moggija, Giraudoa sudskim izbornicima Bergama i Pairetto bili i uvijek ce biti ilegalni.
фали само мотор во тимот, ни фали пирло...Џабе се палите ослабени сме.
фали само мотор во тимот, ни фали пирло...
Теренот ораница.Режисеров до сега само детски родендени изгледа има режирано,ова сигурно му бил прв фудбалски меч.Пола и поише од мечот ги даваше кинезине на трибини и тренерите на клупа.Не можеше топката да ја прати,испушти некои шанси,а и шансата на Манџо воопшто не ја даде на повторена,битно некој небитен фаул на средина ќе го повтори по десет пати му ебам шупакот.Не знам дали беше полош теренот или режисерот на преносот.
Теренот ораница.Режисеров до сега само детски родендени изгледа има режирано,ова сигурно му бил прв фудбалски меч.Пола и поише од мечот ги даваше кинезине на трибини и тренерите на клупа.Не можеше топката да ја прати,испушти некои шанси,а и шансата на Манџо воопшто не ја даде на повторена,битно некој небитен фаул на средина ќе го повтори по десет пати му ебам шупакот.