Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечко ај бе магла од тука не ни руши хармонија.Ил капитано футуро на 46 години![]()
Те имам заприметено кај болдот, Мондово го пишиш без Н.... не ја имаш заприметено буквава или на дијалекто е тоа битолскиоИ јас се сложувам со Мондоико..Леверкузен иако се добра екипа,сепак стилот на играта кој го негуваат Германските екипи му одговара на секој Италјански тим посебно на Лацио каде се добра и цврста екипа и верувам дека можат да го изнамачат било кој противник....само да не се Валенсија или Јунајтед со другите нека се пробаат
И за Борусија МИНХЕНгладбах прашај го.Те имам заприметено кај болдот, Мондово го пишиш без Н.... не ја имаш заприметено буквава или на дијалекто е тоа битолскио![]()
Те имам заприметено кај болдот, Мондово го пишиш без Н.... не ја имаш заприметено буквава или на дијалекто е тоа битолскио![]()
Шахтјор баш ваа сезона има најслаба екипа...ти си збркан нешто излеа, прво за Трабзон, сеа за Шахтјор.незнам, не ми се верува да ги поминат леверкузен или валенсија, а шахтјор изгледаат доста моќно оваа сезона.
Не ги гледав ама го елиминирале фенер. Во темата читав оти се држале и биле доста цврст тим на двете утакмициШахтјор баш ваа сезона има најслаба екипа...ти си збркан нешто излеа, прво за Трабзон, сеа за Шахтјор.![]()
остај го на памет си "збори" ... колку да се има некој муабет бе, знаеш ...Шахтјор баш ваа сезона има најслаба екипа...ти си збркан нешто излеа, прво за Трабзон, сеа за Шахтјор.![]()