Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме кај Рома, јако дупење е ова :pos:

11049519_1089354041093129_2412264292623912582_n.jpg

Фацата му е прајслес :D

Најмногу на Лацио би му одговарале Леверкузен мислам. Нека ги избегнат Валенсија и Јунајтед и подобро ќе биде.

И јас се сложувам со Мондоико..Леверкузен иако се добра екипа,сепак стилот на играта кој го негуваат Германските екипи му одговара на секој Италјански тим посебно на Лацио каде се добра и цврста екипа и верувам дека можат да го изнамачат било кој противник....само да не се Валенсија или Јунајтед со другите нека се пробаат

И јас се сложувам со Мондоико..Леверкузен иако се добра екипа,сепак стилот на играта кој го негуваат Германските екипи му одговара на секој Италјански тим посебно на Лацио каде се добра и цврста екипа и верувам дека можат да го изнамачат било кој противник....само да не се Валенсија или Јунајтед со другите нека се пробаат
Те имам заприметено кај болдот, Мондово го пишиш без Н.... не ја имаш заприметено буквава или на дијалекто е тоа битолскио :D

Те имам заприметено кај болдот, Мондово го пишиш без Н.... не ја имаш заприметено буквава или на дијалекто е тоа битолскио :D

Едноставно ме мрзи да пишувам литературно македонски,колку толку се обидувам да пишувам нормално но едноставно некако неприродно и чудно ми е да го нарекувам Мондонико[DOUBLEPOST=1438893709][/DOUBLEPOST]

Еби се педеру:LOL:

Што му фали на Минхенгладбах?..едноставно полесно ми е така да ги пишувам ,ионака скоро 90% од форумот неправилно ги пишуваат работите но не заприметувате бидејќи повеќето сте од Скопје па сето тоа ви делува нормално а милион грешки можат да се најдат,ионака не треба премногу да обврнуваме внимание на ваквите ситници..сепак се разбираме нели :D

незнам, не ми се верува да ги поминат леверкузен или валенсија, а шахтјор изгледаат доста моќно оваа сезона.
Шахтјор баш ваа сезона има најслаба екипа...ти си збркан нешто излеа, прво за Трабзон, сеа за Шахтјор. :D

Реално битолчаниве најлошо пишуваат на форумот. Џони а посебно @DeviAngel мака мачам да ги разберам понекогаш. Море не понекогаш, туку секогаш

Јас од Струмица сум ама два-три поста имам напишано на струмички и тоа тогаш ми рекоа на кинески да не сум пишувал :icon_lol:

Озбилно во Битола сметав дека се зборува онака подобро македонски, дури мислев дека таму најблиску се до литературниот, но грозно сум се излажал. Секој втор збор го кратат, а и тие што не ги кратат ќе им треснат таму некој битолски збор и крши глава да го разбереш. Постовите на Деви најчесто не ги читам бидејќи вака отприлика изгледаат:

Овој Конте мн гомна јаде, а шо убо Алегри си го води тимот, мн шанси дава на младите и праи добри работи, мн е флексибилен со формациите....

Шахтјор баш ваа сезона има најслаба екипа...ти си збркан нешто излеа, прво за Трабзон, сеа за Шахтјор. :D
Не ги гледав ама го елиминирале фенер. Во темата читав оти се држале и биле доста цврст тим на двете утакмици

остај го на памет си "збори" ... колку да се има некој муабет бе, знаеш ...

и плус муабетот за тоа дека само против спортинг има шанси лацио - образложување никакво, нит да се каже зошто е тоа така ... абе ништо

лацио појак тим од кога почнав активно да пратам фудбал немал, а испадна дека леверкузен, валенсија и шахтјор за лацио се тоа што реал мадрид за леванте .... лелееееее ќе си умрам :tapp::tapp:
:bravobe::bravobe:

дајте бе луѓе бар имате википедија, триста спортски сајтови и триста сајтови каде може да ги видите успесите овие тимови минатата сезона

зошто зошто зошто :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom