Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, заборавив дека немаат Х Турците. :D Т.е. дека не го изговараат.
Сеедно, играчиште е момакот, и се надевам дека нема да отиде во Баерн. :kuracc:

Во Интер секако нема да иде. :kuracc:

Овај Конте мн лајна јади, а шо убо Алегри си го води тимот, ем мн шанси дава на младите и прај добри работи, мн е флексибилен со формациите....

(y)

Јбг пишењето е такво да дојдиш во БТ да слушаш кај шо збораме ќе видиш дека збораме ептен мкд :D е сеа имаме по некој турски збор али јбг[DOUBLEPOST=1438949278][/DOUBLEPOST]
ГазетаделоСпорт шпекулантстки медиум е?
Зависи кој ја објавил веста, ако е Лаудиса тогаш не :) баш е точна

Последно уредено:
Јас мислам дека Леверкузен ќе пројде. Имаат одлична основа, сега го земаа и Џонатан Тах како доста надежен фудбалер и претпоставувам иден столб на одбраната на Леверкузен, Калханоглу им остана, Белараби е одличен, тука е и Кислинг, а од лани тренер им е оној што им беше на Салзбург до пред две години, го заборавив како се викаше. Одличен тренер е и добро ја има уиграно екипата.

Што знам, според мене Леверкузен е покомпактна екипа од Лацио.

Овие што ги наброја не се ништо подобри од Андерсон, Кандрева, Биља, Пароло и другарчињата. Плус за Лацио е што играат и Супер Куп па ќе имаат во нозете и една сериозна утакмица, нема да биди темпирана формата само со пријателски.

ГазетаделоСпорт шпекулантстки медиум е?
Па зависи, весник е и не ми се верува од свој ракав да тресат шпекулации ама па не се ни некои апла веродостојни.
Ди Марцио, Педула и Лаудиса ние ги пратиме најчесто, како најсигурни.

Па зависи, весник е и не ми се верува од свој ракав да тресат шпекулации ама па не се ни некои апла веродостојни.
Ди Марцио, Педула и Лаудиса ние ги пратиме најчесто, како најсигурни.
Педула е само добар за помалите клубчиња промаш нема, за големите често зелени треси.

ЏДМ, Ромео Агрести, Лаудиса ................ па Педула

Овие што ги наброја не се ништо подобри од Андерсон, Кандрева, Биља, Пароло и другарчињата. Плус за Лацио е што играат и Супер Куп па ќе имаат во нозете и една сериозна утакмица, нема да биди темпирана формата само со пријателски.
Види, јас никогаш не се осудувам да ги споредувам играчите на тој начин. Ако е за тоа Атлетико никогаш немаше да ги тепа Реал и Барса, затоа што Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл >>> Арда, Манџо, Коке и компанија.

Јас само спомнав дека Леверкузен има одличен костур на екипата и дека се стварно добри, и да не се ослонуваат сите на муабетот дека Лацио пред 2-3 години со Козак ги погребал германците во ЛЕ. Врска си нема тоа, сега е сосема друга приказна. Ќе видиме, по мене мислам Леверкузен дека ќе помине, но не значи дека Лацио нема шанси.

Види, јас никогаш не се осудувам да ги споредувам играчите на тој начин. Ако е за тоа Атлетико никогаш немаше да ги тепа Реал и Барса, затоа што Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл >>> Арда, Манџо, Коке и компанија.

Јас само спомнав дека Леверкузен има одличен костур на екипата и дека се стварно добри, и да не се ослонуваат сите на муабетот дека Лацио пред 2-3 години со Козак ги погребал германците во ЛЕ. Врска си нема тоа, сега е сосема друга приказна. Ќе видиме, по мене мислам Леверкузен дека ќе помине, но не значи дека Лацио нема шанси.

Секако дека се добро уиграни но и Лацио ја заврши сезоната во добра форма и не продаде играчи. Знам дека нијанси ќе решаваат но според мене Лацио е поцврста екипа и фаворит.Има индивидуалци кои можат да решат натпревар. Колку бомби видовме сезонава од Пароло и Кандрева, плус Андерсон и Клосе се секогаш опасни.

Не постоеше лесен противник за Лацио од петте тима. Клучно беше да се избегне Јунајтед, па и Валенсија би рекол бидејќи тие два тима ептен во очите на јавноста пред се ќе беа фаворити. Спортинг е тежок тим и такви никогаш не се добри противници. Леверкузен ги немам ниту гледано, но тим од Германија не може да игра тешко и дефанзивно. Тоа дефинитивно му одговара на Лацио.

Што се разбира не значи дека автоматски ќе поминат понатаму.

Враќање на титулите или оштета од 500 милиони евра, а? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

http://www.italianosveglia.com/calc...2_risarcire_tutti_i_danneggiati-b-89248.html#

Vrhovni sud Italije demolirao odbranu Juventusa! Juventus ce morati kompezovati sve ostecene u aferi Calciopoli a ne kako su oni zeljeli da FIGC plati njima odstetu od 444 miliona.
Takodje ce se i Fiorentina i braca Della Valle i Lotito morati prihvati za novcanik i platiti odstetu svima koje su u cuvenoj aferi ostetili. Vrhovni sud je opet ponovio da su radnje Moggija, Giraudoa sudskim izbornicima Bergama i Pairetto bili i uvijek ce biti ilegalni.

И да им дадат 500 милиона пак ќе пратат 15 мил + 9 бонуси за Дракслер XD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom