Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
остај го на памет си "збори" ... колку да се има некој муабет бе, знаеш ...

и плус муабетот за тоа дека само против спортинг има шанси лацио - образложување никакво, нит да се каже зошто е тоа така ... абе ништо

лацио појак тим од кога почнав активно да пратам фудбал немал, а испадна дека леверкузен, валенсија и шахтјор за лацио се тоа што реал мадрид за леванте .... лелееееее ќе си умрам :tapp::tapp:
:bravobe::bravobe:

дајте бе луѓе бар имате википедија, триста спортски сајтови и триста сајтови каде може да ги видите успесите овие тимови минатата сезона

зошто зошто зошто :eek:
Hehe ok poZZ

Не ги гледав ама го елиминирале фенер. Во темата читав оти се држале и биле доста цврст тим на двете утакмици
И на тоа са базириш а? Ги утепаа Фенербахче и на двете утакмици, ама кој репер е Фенербахче со милион пропаднани ѕвезди. Ако се разиграат Нани и Перси може ќе направат нешто, иначе слаби са ептен. :)

ауууу јес

ај сеа уопште и не го споделувај твоето мислење у врска со фудбал пошто немаш појма не си у тек со настаните и трескаш зелени

а и башка јако ме заеба со ова хехе ок поЗзЗ :kafence:[DOUBLEPOST=1438917472][/DOUBLEPOST]
И на тоа са базириш а? Ги утепаа Фенербахче и на двете утакмици, ама кој репер е Фенербахче со милион пропаднани ѕвезди. Ако се разиграат Нани и Перси може ќе направат нешто, иначе слаби са ептен. :)
прочитал он на 24фудбал дека виља силва и мата газеле у валенсија па кај лацио со нив

cao poz se gledame hihi, he

ГазетаделоСпорт шпекулантстки медиум е?

Шахтјор е послаб од претходно, најслаб во однос на претходните неколку години, али сепак повторно е доволно јака екипа. Луческу го држи костурот на екипата веќе години наназад, Срна им е капитен и столб во одбраната, едино што менуваат се бразилците кои ги шиткаат за астрономски суми и имаат огромен ќар од нив. Е оваа сезона се поослабени ради војната во Украина, па повеќето фудбалери не сакаат таму да играат од безбедносни причини.

Baer Leverkusen - Lazio ... podobro zdravje za Lacijalive..Dokolku ne vlezat vo grupi Roma i Juve ke delat po 15m od FIGC za zasiluvanja ..

Јас мислам дека Леверкузен ќе пројде. Имаат одлична основа, сега го земаа и Џонатан Тах како доста надежен фудбалер и претпоставувам иден столб на одбраната на Леверкузен, Калханоглу им остана, Белараби е одличен, тука е и Кислинг, а од лани тренер им е оној што им беше на Салзбург до пред две години, го заборавив како се викаше. Одличен тренер е и добро ја има уиграно екипата.

Што знам, според мене Леверкузен е покомпактна екипа од Лацио.

Ма ајде бе, Лацио ги тепаше сите Германци пред 2-3 години со Либор Козак во нападот, па сега ќе им се плаши со Џорџевиќ и Андерсон во напаѓачката линија.

Класично Италијански нека одиграат, катанаџото и на контри нека ги утепаат

Апсолутно не глејте тоа, пре 3 години дека тепале со Козак и компанија. Тоа беше ЛЕ, ова е ЛШ и е сосема различна приказна. Нема ротација Лацио, затоа пишав на почетокот на темава дека од нив не очекувам ништо посебно сезонава, нарочито ако влезат во ЛШ. Мада и вака и така ќе играат Европа, ако испаднат од ЛШ ќе одат во групната фаза од ЛЕ.

Јас мислам дека Леверкузен ќе пројде. Имаат одлична основа, сега го земаа и Џонатан Тах како доста надежен фудбалер и претпоставувам иден столб на одбраната на Леверкузен, Калханоглу им остана, Белараби е одличен, тука е и Кислинг, а од лани тренер им е оној што им беше на Салзбург до пред две години, го заборавив како се викаше. Одличен тренер е и добро ја има уиграно екипата.

Што знам, според мене Леверкузен е покомпактна екипа од Лацио.

:pos::pos::pos::pos:..како успеа Калханоглу да го напишиш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom