2007-ма бев беше многу добро ама имаше ред некаков тогаш. Сега со последниве настани не знам како е. Тогаш имаше туристичка полиција и ги држеа на краток синџир. Хотелот беше топ, услуга екстра, јадење до дрт, хостмарк се викаше. Надвор од хотел катастрофа, муслимански свет жена по улица нема освен туристки. Жена ми плава лична како што шетаме по дуќани ми нудеа камили, мерцедеси...болен свет. Кога бевме на тури по пирамиди, луксор ваму таму со придружба полиција со калаши пред нас, зад нас у конвој движење строго. Морето прекрасно, топло, чисто...малку подалеку од брегот беше полно со жив свет, пикаш главата како у аквариум да си, риби корали ептен убаво. Вон хотел...фрикови што зјапаат по жени како неадрталци, мизерија до бескрај, сиромаштија и досадни продавачи на џиџи-миџи оригинали. Ако одиш во хотел да се одмориш ко чоек е супер за шетање навечер не би ти препорачал, иако имаше бренд места како хард рок, пица хат и сл.Би сакала да одам на одмор во Хургада, Египет. Би сакала да слушнам ваши искуства, на што да се обрне поголемо внимание, каква е безбедноста, цените, храната?
Преди 3 дена се вратив...кажи што те интересира, jaс лично си го организирав.Некоја добра понуда за Дубаи некој искуство, агенција, некоја добра понуда од кај септември ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Преку која агенција ќе идеш и што понуди најде ? Исто и јас сум во план да идам во Кушадаси, гледам има добри понуди...Оваа година планирам Кушадаси
jas se rasprasuvav ama ne mi spomnaa takvo nesto :/ i jas planiram da odam ama posle nova godina,pa ako odis porano spodeli go iskustvotoдечки прашање за куба! знам дека не ни требаат визи, ама еден другар ми кажа дека на влагање ти издаваат виза на аеродром, и за двајца ми рече коштало околу 120 евра. потврда? некој бил?
ako seuste ne si otidena...nemoj da ispustis da otides vo loro parkКонечно оваа година ќе ми се оствари посакуваната дестинација од пред некоја година. Ова лето е резервирано за Тенерифе![]()
Одам во август, не треба визаjas se rasprasuvav ama ne mi spomnaa takvo nesto :/ i jas planiram da odam ama posle nova godina,pa ako odis porano spodeli go iskustvoto[DOUBLEPOST=1435005840][/DOUBLEPOST]
ako seuste ne si otidena...nemoj da ispustis da otides vo loro park![]()
Super,imaj ubav prestoj. sama si organizirase ili preku agencija?Одам во август, не треба визасамо 25cuc на излез. Тоа другар ми што плаќал е дека преку некоја си агенција идел па му земале пари за ништо, тоа е тоа
Сама, секогаш организирам самаSuper,imaj ubav prestoj. sama si organizirase ili preku agencija?
P.S. koga ke se vratis pisi mi gi impresiite ako ne me zaboravis![]()
Штотуку се вратив....Лоро парк е "Must see" секако дека тоа не се испуштаjas se rasprasuvav ama ne mi spomnaa takvo nesto :/ i jas planiram da odam ama posle nova godina,pa ako odis porano spodeli go iskustvoto[DOUBLEPOST=1435005840][/DOUBLEPOST]
ako seuste ne si otidena...nemoj da ispustis da otides vo loro park![]()