Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(да, Волтер ми беше досаден лик)
А Хaјзенберг?Па запек беше. Особено во комбинација со жена му, аууууу колку не можев да ги трпам![]()
Ти си запек. Изгледа ти е досадно и пробуваш пак истиот глуп муабет и на оваа тема да го пренесеш.Па запек беше. Особено во комбинација со жена му, аууууу колку не можев да ги трпам![]()
Еве некој што ми го сфатил муабетотА Хaјзенберг?
Пробалј дали може да ги ставиш на сајтот prijevodi-online.orgЗдраво!
Се потрудив да да ја преведам оваа серија и ги преведов сите 5 епизоди (до сега) на Македонски јазик.
Ги закачив преводите во една датотека овде како зип, така да можете да ги симнете од тука или со BSPlayer.
Преводите се правени според видеата Better.Call.Saul.SxxExx.720p.HDTV.X264-DIMENSION
* Се извинувам однапред ако има некоја печатна грешка![]()
Па запек беше. Особено во комбинација со жена му, аууууу колку не можев да ги трпам![]()
Еве некој што ми го сфатил муабетот
Одговорот е не, нормално. И се надевам не ти беше саркастично прашањето.
Исто и ја мислам. Серијава треба да е стендалоун а не да се вади на хајпови од брејкинг бед. Ако не бев хајпнат да видам шо праат карактерите пак покрај тоа шо се вратиле од мртвите - ќе ми беше солидна ама не баш. Мада има уште време да се извади серијава, за мене уште е на почетокот, буквално само ко 2 епизоди да прошле пошо овие досадниве не ги бројам - многу ми се прелазни.Не искрено не е за чиста 10ка, од сериите BB и GOT се за 10ка, мислам дека серијава мора да се одвои од ББ малку повеќе оти сите очекуваме исти ритам а знаеме дека е невозможно. Незнам можеби импактот од ББ сеуште ве држи, јас би ја оценил со 8/10 од досега прикажаното, се надевам на уште подобро коа ќе влезе Соул у матните води.
Епа чим ти не правиш, извини, но ти си таа што не ја сфатилаТи очигледно не си ја сфатил серијата, и не сфаќам како праиш разлика помеѓу Валтер и Хајзенберг![]()