Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Шукурац бајо, зашо уше ја нема седма?

аееее досадна последнава епизода, 45 мин потрошени на ништо

Hey there! :D

Супер ми се епизодиве, не знам зошто сите очекувате епизоди со напнатост и темпо на 4-та сезона од ББ.
Не заебаај првите 5 епизоди од ББ беа која од која, у секоја епизода нешо интересно.
А тука винс гилиган ми продаа фори и метафори со гасеници како излагаат од кожурец.

Kolku epizodi se izlezeni do denes? Sedum?

И мене досега ниедна не ми беше досадна, не знам што се жалите...
Само сакав да го добие овој случај на суд некако и да ги ослободи овие Кетлменс, ќе беше каде каде поинтересно...

Kolku epizodi se izlezeni do denes? Sedum?
Да, седум се до сега. Секој вторник по 1 излегва.
И мене досега ниедна не ми беше досадна, не знам што се жалите...
Само сакав да го добие овој случај на суд некако и да ги ослободи овие Кетлменс, ќе беше каде каде поинтересно...
И јас се надевав на тоа. Ама испадна сосема спротивно и неочекувано. Инаку Мајк некако ми е многу, многу остарен од “Кршење Кревети“.

Не заебаај првите 5 епизоди од ББ беа која од која, у секоја епизода нешо интересно.
А тука винс гилиган ми продаа фори и метафори со гасеници како излагаат од кожурец.

Не ја гледам Better Call Saul како серија од ист тип со Breaking Bad. Иако стои истата екипа од ББ, иако е спин-оф од ББ, ова е сепак приказна за еден адвокат. Малку поинтересен адвокат, но сепак адвокат. Не е приказна за генијален хемичар што има рак и нема што да изгуби па се впушта во нарко-бизнисот за да стане главен производител на метамфетамин во југозападна Америка со извоз во Чешка. Што знам, некако гледам некоја разлика и немам исти очекувања.

Рефлексијата никој не ја примети?
Прва филмска грешка (од типот на "camera crew appearing in shot") која без да се трудам ја забележав...
https://www.youtube.com/watch?v=vrF91jNZ02w

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom