Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пет пати го погледнав видеото, рефлексија нигде не видов. Што очи ќе имавте ... :shok2:
И ја не го видов додека не клекна. При крај, не може да ми кажеш дека не гледаш како клекнува.
Епизодата ја гледав во 1080п така да и тоа игра улога. Ама приметив само ради клекнувањето.
На 00:08 лево од главата на Saul се гледа како клекнува некој.

mxdTDQU.png

Утре нова епизодоа.
У вторник за нас.

Таман живна малку Чак мораше да се занеси и да излезе надвор. Леле, се надевам дека ќе сфати дека само психичка мака си има или шо било друго, само да не му се влоши цела ситуација. Колку шо ми е жал за него, дупло повеќе ми е за Џими. Секогаш ко ќе тргне нешто на арно мора некој да ја посери цела работа. Како Хауард на пример. Не можеше да почека, мораше насред славење да му оди за да го шутни така. Копиљ најголем.

Вака мислам дека и ќе продолжи. Некој кој освоил 20 милиони на суд не би се откажал од името и од успесите.

^
I came here to write this. :pos:

Ги обожавам епизодиве бе! Очекувам зад старечкиот дом да се крие нешто многу поголемо, па да се заебат таму. Ако памтите од прва епизода, Џим треба да заврши со мустаќи во сендвичара.

Ако памтите од прва епизода, Џим треба да заврши со мустаќи во сендвичара.

Не е тоа Сол? Кога збореа со Волт кога ги криеше тој во подрумот се сеќавам спомна ќе бидам среќен ако најдам работа каде превртувам бургери..

Не е тоа Сол? Кога збореа со Волт кога ги криеше тој во подрумот се сеќавам спомна ќе бидам среќен ако најдам работа каде превртувам бургери..

Е баш тоа не го знаеме, или барем јас не го знам. Дали всушност она беше Сол по крајот на ББ, или по крајот на оваа сезона? Бидејќи форматот во ББ беше обично таков, на почетокот на сезоната даваа инсерти од крајот на истата. Вака беше за втора и за петта сезона барем. Затоа мислам дека тоа е Сол т.е. Џим на крајот на оваа сезона. Па после тоа да започне нов живот со новиот идентитет Сол Гудман, во следната сезона. Вака не се толку ограничени за евентуални следни сезони. А може пак тоа на почетокот да беше само едно надоврзување од ББ. Не знам, а и не сакам многу да знам, ќе си видиме. :D

If I'm lucky, a month from now, best-case scenario, I'm managing a Cinnabon in Omaha.
Ова е кажано од Saul во S5EP15 во В.В
Еве го Saul како си прави cinnamon buns post breaking bad или почетната сцена на првата епизода од Better Call Saul
better-call-saul-cinnabon-hed-2015.png

If I'm lucky, a month from now, best-case scenario, I'm managing a Cinnabon in Omaha.
Ова е кажано од Saul во S5EP15 во В.В
Еве го Saul како си прави cinnamon buns post breaking bad или почетната сцена на првата епизода од Better Call Saul
better-call-saul-cinnabon-hed-2015.png

Не бев го приметил тоа „Небраска“ долу. А плус и ќелавицата го издава. :D

NqtLeo3.jpg

Ви текнува на типов?
Од Apartment каде што изглуми феноменално.

Колку добар квалитет има сликава на Better Call Saul... исто како во Breaking Bad, многу подобар квалитет имаат од другиве серии.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom