Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ко мене пред некое време со Богородица дека е Бого-родица.
giphy.gif

Понеделник према вторник изглегуваат епизодите? :confused:

Понеделник према вторник изглегуваат епизодите? :confused:
Понеделник 10 вечер у америка. Кај нас тоа фаќа + 9 саата = 7 сабајле. Дур да заврши и да ја стаат на торент ~ 10 сабајле вторник ја имаме.

Зависи каде во 10. Ако е у Њу Јорк, тогаш е 4 наше, така да околу 7 најкасно ја има по торенти.

"So how about a million bucks? Half up front, half after? YEAH!" И кога му ги сервира... :pos:

Секој почеток е тежок али овој изгледа ќе го влече цела сезона.

Прво имавме цели сцени кај шо праат дрога, па атентати в затвор, сега радно беше и во старски дома да има нешто. Само ептен се разочарав дека Хектор не беше таму, многу ми фали ѕвончето.

Освен тоа, од сите епизоди до сега последнава ми беше врв. Меѓу мрднатиот Чак, клиентите кои се уште полоши и Мајк (!), ми летнаа одма 40 минути. Едвај чекам да продолжат со него другата недела.

Зашо го нема Начо у оваа епизода? Или го пропуштив.... Пишан беше у starring.

Зашо го нема Начо у оваа епизода? Или го пропуштив.... Пишан беше у starring.

Никогаш не му верувај на "starring", затоа што понекогаш актерите добивиаат Credit Only за одредени епизоди. :D
Пишува дека се во епизодата, но не се појавуваат. Некогаш па се случува и обратното. Се појавува некој на 20-30 секунди, но во серијата се води како uncredited, Или како ќе му дојде.

Последно уредено:
Епизодкиве :sleep:

Ќе ја дрват цела сезона со “почетоците се тешки“ ко шо кажа Гоксито. Ај се надевам у следната ќе биде подинамично, Мајк ќе го викне Џими да го репрезентира, и ќе иаме барем конверзации интересни и погледи од Мајк.

Здраво!
Се потрудив да да ја преведам оваа серија и ги преведов сите 5 епизоди (до сега) на Македонски јазик.
Ги закачив преводите во една датотека овде како зип, така да можете да ги симнете од тука или со BSPlayer.
Преводите се правени според видеата Better.Call.Saul.SxxExx.720p.HDTV.X264-DIMENSION
* Се извинувам однапред ако има некоја печатна грешка ;)

Attachments

Леле колку сакам такви за прсти на нозе, има тука кај нас такви? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom