Mojso
uneducated knob
А чек освен Ајсбој има и други коментари за филмов ?
Имаше барем 5 сигурно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А чек освен Ајсбој има и други коментари за филмов ?
Воопшто ја читаш/надгледуваш или бар си ја разлистала темава ?![]()
Still Alice е добра драма, сепак имам мала забелешка за кастингот. Едната керка е мизерија (мислам на помалата), другата е прекрасна но ми делуваше премногу возрасна за да и биде дете![]()
Не ми текнува за кој филм беше.Ова е крајно субјективно прашање. Секој ќе ти даде различен одговор.Прашање до филмаџиите на кајгана, кои филмови од 2014 според вас се must see ???

пуштај телмаПрашање до филмаџиите на кајгана, кои филмови од 2014 според вас се must see ???
Gone Girl баш пред малку го гледав, и сеуште сум под импресии.Ова е крајно субјективно прашање. Секој ќе ти даде различен одговор.
За мене годинава 2 филма се издвојуваа од останатите Gone Girl и Interstellar![]()
Филот маестрален, штета што немаше квалитетна јаготка на филот, али сепак и без тоа одличен филмотGone Girl баш пред малку го гледав, и сеуште сум под импресии.
Маестрален фил, обожавам психолошки трилери

Како да објаснам кога не остава впечаток, како да кажам пролазен филм....
. Филмски критичари кои не сакаат дебата/дискусија за филм (или критика на нивната критика).Oкеј де да си прашам. Од кај знам можда поврзани се приказните![]()

Греота колку не знае овој Шкорпион. Том Круз е добар глумец. Можеби не е Ентони Хопкинс или Џек Николсон кои изгледаат како да се родени за ликот што го играат, ама е добар. Се посветува на улогите и тоа се познава, на пример еве Шкорпион може да ги гледа Jerry Maguire, Born on the fourth of July, па дури и Few Good Men (веројатно нема ни слушнато за филмовиве ама си збори, не му чуе). И нормално коа ќе изгледа се ова нека го пушти Magnolia и нека дојде овде и нека побара прошка за небулозиве што ги пласира.
А муабетот дека Бред Пит е лош глумец е крајно ретардиран, сите го знаат тоа. Освен Шкорпион шо уствари не е чудно нели.

Главниот не си го гледалИ дај отварај ги темиве почесто, Predestination во постови ни правиш одвреме навреме
![]()

. Ај ќе се обидам новава година почесто да пишувам не само овде, него општо по повеќе теми на подфорумов 
Хронолошки мислев по година на прикажување
[DOUBLEPOST=1420162754][/DOUBLEPOST]
Еден од надобрите филмови што сум ги гледал, и искрено криво ми е како цело време до сега ми бил пред нос а не сум по посветил време. 10/10![]()