AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.994
- Поени од реакции
- 11.469
Затоа што очигледно нема модератор што го гледал филмов, псотов беше во темата за спојлери де. 

Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е![]()

На тој курсот за скандинавскиот филм и ТВ на Курсера речиси и да не беше спомнат Dogville затоа што они го сметаат за американски филм, а не свој (дански, скандинавски), без разлика што Ларс е режисерот. Затоа беше и изземен од курсот.[DOUBLEPOST=1418728866][/DOUBLEPOST]A propos Antichrist - ме заинтригира една реченица која ја бев прочитал некаде, а парафразирано би звучела: Ларс фон Триер не е атеист, туку теист кој со гадење гледа кон религијата - еклатантен пример за тоа е неговиот Antichrist. Thoughts?