Толстој
екс Бомбастичен
Men Women and Children 2014 720p WEB-DL DD5 1 H264-RBG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бомбастикав, чекаме рецензија за Training dayMen Women and Children 2014 720p WEB-DL DD5 1 H264-RBG
))Не се сегде и секаде, има актери кои снимаат многу повеќе филмови од нив двајцата. Таков впечаток имаш зошто жолта штампа живее од нив, инаку луѓето ништо посебно не направиле во негативна смисла на зборот, не е нивна вина фрката околу нив. Едниот е хејтан поради сциентологијата другиот поради жена му, да не беа овие причини ќе се најдеа некои други за хејт. Не се лоши актери и двајцата. Предлог за филм: Интервју со вампиротТочно е дека Том Круз и Бред Пит се бајаги форсирани а и мене ме иритира некој кога е стално и секаде

Истиот проблем си го имал како и јас, тргнав со претпоставка дека ќе биде изработен во сличен стил, а излезе тотално обратно. Никако не ми јасно зошто филмот имаше толку весел амбиент.Оценка: полош од Prisoners но доста добар.
Да, и е трилер повеќе него некоја разработена драма, ама треба време да легне филмов кај гледачите, у споредба со срањата шо излегуваат секој ден, оваа е gift од Финчер.Gone Girl не е некој мајндфак трилер али има предобра вожња.

Еве ти превод на англиски за ваа верзија Brrip x265. WARАко може некој да ми најде некаде превод за овој филм
Јас барем не најдо нигде на страниве кај што често бараме.
Btw добра комедија![]()
свака част за 370+ филмови во една година.
Еден филм дневно во просек, не е нешо посебно, на летербокс глеам по 1000 филма некои веќе изглеале...

. И така, сеа си се гордеам на мојата 7-8 квадратна собичка
ццц, од овие тука само 3 неам изгледано,од Куросава тој Дерсу Узала, тој со Брижит Бардо и Gravity. репер сум станал за get a life неосетноЕве го целиот постер...
![]()
Критериумот беше филмот да ми е со оцена 8,5 и погоре, постерот да му е добар, и колку шо можам повеќе да ги застапам омилените ми мои глумци и режисери. И така, сеа си се гордеам на мојата 7-8 квадратна собичка
![]()