Pustajte Handmaiden, so cekate?!?!

Симнат пред 10 дена... ама кој да се накани да го гледа. 2:25
Пожар* е филмот, а?
*сленг дека е многу јак
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pustajte Handmaiden, so cekate?!?!
овој најнов ли филм е сега излезен![]()
Пожар* е филмот, а?
*сленг дека е многу јак
Остај текстот, плус некои непознати актери има, 100% е за никаде.овој најнов ли филм е сега излезен
да го симнам да го изгледам тогаш
ами овој јапонски е бе како да го гледам треба текст доле да читам
ќе ми избега цел филм додека преводот да го прочитам
Единствено нешто убаво у филмот беше Жулиет Бинош.Визуелно убав филм е Три Бои - Плаво. Можеби поради високата оцена имавме нереални очекувања пред да го гледаме па поради тоа имаше мало разочарување од истиот.
Јас би им ги продал душите на старо купујем.Двајцата за раче и во Вардар!
Да бе, не знам што им е на Корејциве со должината на филмовиве. И The Wailing од 2016 им е преку 2 и пол саати, симнат неколку месеци, уште зафаќа место во хард диск кај мене. Ама добра година за нивниве филмови: The Wailing и Handmaiden со одлични реакции кај публиката, Train to Busan исто беше... некако... ОК барем, а пратија сосема четврт за Оскар. Браос!![]()
Пожар* е филмот, а?
*сленг дека е многу јак
Три бои - Сино е филмот со најмногу симболика во него од сите филмови што сум ги гледал во животот. Отворен е за милион толкувања и интерпретации. Можеш да го гледаш од што знам колку перспективи... Филмот е З-А-К-О-Н на сите можни нивоа. На сите можни! Јас навистина не сфаќам како може некому да не му се доапдне, ама ете... За вкусовите не се расправа!Визуелно убав филм е Три Бои - Плаво. Можеби поради високата оцена имавме нереални очекувања пред да го гледаме па поради тоа имаше мало разочарување од истиот.
![]()
Пожар* е филмот, а?
*сленг дека е многу јак
Да бе, не знам што им е на Корејциве со должината на филмовиве. И The Wailing од 2016 им е преку 2 и пол саати, симнат неколку месеци, уште зафаќа место во хард диск кај мене. Ама добра година за нивниве филмови: The Wailing и Handmaiden со одлични реакции кај публиката, Train to Busan исто беше... некако... ОК барем, а пратија сосема четврт за Оскар. Браос!
Три бои - Сино е филмот со најмногу симболика во него од сите филмови што сум ги гледал во животот. Отворен е за милион толкувања и интерпретации. Можеш да го гледаш од што знам колку перспективи... Филмот е З-А-К-О-Н на сите можни нивоа. На сите можни! Јас навистина не сфаќам како може некому да не му се доапдне, ама ете... За вкусовите не се расправа!
Предолг е Wailing, затоа ме одвраќа. Пробај со Train to Busan, малку има лоши моменти, ама за тепање време е ОК. Грчкиот мене ми беше ужасен и несфатлив. Не знам која и беше поентата на режисерката. Ама гледај го, тебе може ќе ти се допадне, шо знам.Wailing se kanam uste da go izgledam. Vecerva planirav grckiot Chevalier, ama gledam ti si go ishejtal. A bas interesno zvuci.
Kubo and the Two Strings добар... визуелно преубав, убава бајковита приказна, ама некако динамиката на раскажуење ми беше чудна, гласовите со карактерите исто некако не ми се поклопуваа што ретко ми се случува, и такви ситници ми го кочеа филмот.. затоа "само" 7,5.
Zootopia си останува најдобар анимиран годинава
Hell or High Water е одличен. Едноставна драма со убава приказна и добри актери.
8/10
Се запрепастив од фактот дека сите носат револвери на нив и дополнително оружје во автомобилите. Каков хаос настана при последниот грабеж.Uf da. Fucking Texas. Ovoj Chris Pine segde go ima vise. Dobar e.
A filmot e partali, simple ama odlicen. Preporaka i od mene da ne go skoknete.