Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да објаснам кога не остава впечаток, како да кажам пролазен филм...Види, ти уствари освен поплаки ништо не кажа. Не се потруди да ни објасниш зошто глумата била лоша. Кој одглумил катастрофално? Во однос на кои трилери филмов е лош? Кои сцени се нафрлани? (Сцената што ја спомна е потребна за дејствието, т.е. дел од целиот план е таа „лудачата“ да објави дека девојката е бремена). Што значи тоа „филмот е префорсиран“. Кој го форсирал?
Нема ништо лошо во твојот пост но тоа се само рандом емоции кои ти не успеа да ги објасниш за да ги разбереме. Еве и ние знаеме што е „интересно за гледање“. И сега?
Добар пример. Детективот несосновано и рекол на детективката: ајде да го уапсиме. Заклучок: приказната не чиниЕве ќе наведам пример сцената кога едниот детектив и рече на таа детективката демек ај да го уапсиме, врз база на што ќе го апсеа?! Немаа никакви докази, тоа е тоа шо не пали, шо остава впечаток дека приказната не чини.
Туку-така таа пројде неказнета, а тој остана со неа иако не ја сакаше. Не е реално ич.
Па книгата станала бестселер баш заради тоа шо има обработка на добра и квалитетна приказна, тука не е фактор ништо друго освен квалитетно пишување. Значи публиката ја примила приказната сосема добро, тоа означува квалитет.Уште кога ќе видиш дека е базиран на бестселер, треба јасно да ти стани. Денеска имаме се, само квалитет не. Кој стигна до пенкало, писател стана.
Афлек ќе биде подобар Бетмен од Бејл...there, i said it !
Сега што е она Diary на летербокс и како да означам кои филмови ми се гледани и кои филмови ми се гледани годинава?
ХАХХАХАХА
Да но доколку во меѓувреме ги заменат термините на подобар и полош
Не разбирам како може да биде филмот не е ни искочен тек јуни 2016 По кој основ ќе биде подобар образоложи ми ги тие компоненти кој афлек ќе ги поседува а Бејл НЕ ?
Ај те молам да слушнам со душа чекам да видиме и филмографски како стојат ?
Афлек на пример Сјајно секој филм му е полн погодок нема утка-кур мој бидејќи ќе глуми суперхерој а веќе го има направено тоа што он направи во тој филм епик адвентуре како стварно да никогаш да не прогледа и да сфати колку лош филм(ови-на мета е овој) оставил зад себе,Стејт оф плеј-кружење околу стол,рунер рунер-кил ме фастер,Компани мен,Тхе товн беше добар она копија али добар ,Гиглинејќам да тупам уше и да редам кастастрофи но во генерала афлек има холивудски шлагови и филмовите се застапени за брајнваш ундер ејџ тинејџ гирлс од понуденото афлек не ги задоволува критериумите да се носи се една таква ГОЛЕМА улога као што е Бетмен избрзана одлука и многу погрешна но се што нолан остави Шнајдерот ќе усере заедно со аф аф
Колку само добар ќе беше филмот доколку го направеа како Призонерс, тогаш ќе му беше веројатно реална оценката. Не и личи на приказната тој лежерен и смешен шмек што го вметнале.[DOUBLEPOST=1419525415][/DOUBLEPOST]Спореди го со Prisoners.
I wish I watched The Imitation Game